‘Downton Abbey’ akan datang kembali – kali ini ke skrin besar!

Duduklah, tuangkan segelas krim dan dapatkan garam anda siap, kerana kami mendapat berita besar untuk penggemar “Downton Abbey”..

Lebih daripada dua tahun selepas penonton televisyen membida perpisahan yang menyedihkan ke drama di tingkat atas, cerita itu menuju ke skrin besar!

The cast of
Pelakon “Downton Abbey” berkumpul semula untuk versi skrin besar drama kostum yang terkenal.PBS

Pada pagi hari Jumaat, Ciri-ciri Fokus mengesahkan bahawa versi filem “Downton Abbey” versi panjang yang berdengung mengenai filem secara rasmi dalam karya.

Menurut tweet dari pembuat filem, pengeluaran bermula pada musim panas ini.

Dan ini bukan spin-off atau reimagining siri klasik – pelakon asal watak-watak dan bintang-bintang yang memainkannya akan kembali, juga.

Atau sebagai Joanne Froggatt, pembantu wanita Anna Bates, meletakkannya, mereka “mendapatkan band kembali bersama!”

Dan, ya, termasuk Countess Dowager, Dame Maggie Smith.

Maggie Smith as the Dowager Countess Grantham
Maggie Smith, sebagai Counting Dowager Grantham, ditunjukkan dalam satu adegan dari musim kedua di “Downton Abbey.” PBS

Menurut Deadline, menunjukkan pencipta Julian Fellowes telah menulis skrip dan akan menjadi salah satu yang menghasilkan projek.

Peminat-peminat drama kostum telah berteriak-teriak untuk kembali ke Abbey sejak sebelum episod akhir ditayangkan, dan bintang-bintang telah ditanya tentang hal itu selama hampir selagi.

Hugh Bonneville di ‘Paddington 2’ dan mungkin filem Downton Abbey

08.08.201804:10

Sebenarnya, Megyn Kelly duduk dengan beberapa daripada mereka dalam beberapa bulan kebelakangan ini dan cuba mendapatkan awal awal sama ada filem itu akhirnya berlaku.

Pada masa itu, Lord Grantham sendiri, pelakon Hugh Bonneville, mengatakan bahawa tiada apa-apa yang pergi, tetapi menambah, “Saya fikir di mana ada kehendak, ada satu cara sahaja yang cuba untuk mendapatkan semua planet untuk diselaraskan”

Dan Allen Leech, yang memainkan peranan bekas pemandu Tom Branson, menegaskan bahawa ia adalah sesuatu yang “semua suka dilakukan.”

Bintang-bintang ‘Downton Abbey’ bercakap mengenai kemungkinan filem spinoff

Nov.17.201704:18

“Ia adalah masa yang istimewa dalam semua kehidupan dan karier kami yang saya fikir ia bagus untuk kembali dan mempunyai satu hurray yang terakhir,” tambahnya..

Tidak ada kata mengenai apabila ahli-ahli wayang akan mendapat peluang untuk melihat keberanian itu sendiri, tetapi tweet baru-baru ini dari Bonneville hanya dibaca, “2019 #DowntonAbbey.”