‘Disimpan oleh hangout Bell’ yang Max sempurna dicipta semula di Chicago

Berita hebat untuk peminat “Diselamatkan oleh Bell”! Anda kini dapat merebut makan di Saved by the Max, restoran Chicago baru yang diilhami oleh Max, tempat duduk kampus Bayside High sitcom remaja sitkom.

Mark-Paul Gosselaar: Kanak-kanak saya pesta menonton ‘Diselamatkan oleh Bell’

Oktober.16.201503:42

Walaupun Disimpan oleh Max dibuka kepada orang ramai yang dijual pada hari Rabu, peminat yang ingin melihat hiasan autentiknya lebih cepat – restoran hanya akan dibuka pada bulan Ogos.

Kediaman pop-up adalah gagasan perancang acara Chicago Derek Berry, yang melompat ke tindakan ketika dia belajar ruang akan tersedia selama satu bulan hanya di kawasan Wicker Park di kota.

Disimpan By the Max restaurant
Restoran Saved By the Max di Chicago.David Miller

“Menjadi, seperti yang besar, ‘Diselamatkan oleh peminat Bell’, saya langsung memikirkan di mana saya ingin makan, apa yang akan menjadi ikonik yang benar-benar ikon,” kata Berry kepada Vogue.

Oleh itu, beliau dan pasukannya berhasrat memberi penghormatan kepada pameran itu, yang disiarkan dari tahun 1989 hingga 1993 di NBC.

Disimpan By the Max restaurant
Restoran Saved By the Max di Chicago.David Miller

Perhatian restoran terperinci jelas dalam bilik berwarna terang dan lantai. Dan ya, di sudut, itu bilik DJ Zack Morris, dari ikon “Save the Max” episod.

BERKAITAN: Dari Bayside ke Chicago! ‘Diselamatkan oleh restoran Bell’ menuju ke Windy City

Kakitangan restoran ini memakai kemeja-T merah dan seluar pendek hitam atau seluar panjang, dan selimut yang sesuai.

Dan terdapat tempat yang istimewa untuk kumpulan swasta yang ingin makan di replika tepat pejabat Principal Belding, lengkap dengan memorabilia Bayside Tigers.

Disimpan By the Max restaurant
The Saved By the Max restoran di Chicago, diilhamkan oleh “Diselamatkan oleh Bell.”David Miller
Disimpan By the Max restaurant
The Saved By the Max restoran di Chicago, diilhamkan oleh “Diselamatkan oleh Bell.”David Miller

“Kami mengkaji pertunjukan ini dan melakukan semua yang kami dapat untuk menarik bahagian kecil ini dan melaksanakannya,” kata Berry.

‘Disimpan oleh bintang-bintang Bell’ menyatukan semula pada ‘Tonight Show’

20.05.201501:13

Untuk memastikan Disimpan oleh Max yang menarik kepada peminat dan foodies, Berry mengupah chef Bintang Michelin, Brian Fisher untuk mencipta menu bertema makanan klasik yang memberi penghormatan kepada watak-watak pameran itu. Pengunjung yang bertuah boleh memesan plat A.C. Slider dengan sampingan Mac & Screech, mengamuk Miss Bliss Candied Bacon, dan banyak lagi.

Disimpan By the Max restaurant
Menu malam cahaya di restoran Saved By the Max di Chicago, diilhamkan oleh “Disimpan oleh Bell.”David Miller
Disimpan By the Max restaurant
Sebuah replika loker Kelly di restoran Saved By the Max di Chicago, yang diilhamkan oleh “Saved by the Bell.”David Miller

BERKAITAN: Tiffani Thiessen dan Mark-Paul Gosselaar menyatukan semula: Lihat gambar lucu

Berry juga mengupah pelawak dan ahli silap mata Ed Alonzo, yang bermain watak Max dalam siri itu, untuk menghiburkan pengunjung semasa hari pembukaannya.

Oleh itu, cepat, bersedia, dan sampai ke Windy City!