Derek Jeter mengesahkan penglibatan untuk ‘tunang saya’ Hannah Davis

Dalam artikel yang dikaitkan dengan Derek Jeter, juara dunia Lima kali yang pernah bertandang supermodel Hannah Davis selama tiga tahun merujuk “tunangan “nya secara terbuka untuk kali pertama.

Gambar: Derek Jeter, Hannah Davis
IMAGE DISTRIBUTED FOR ACES BASEBALL INC. – Derek Jeter dan Hannah Davis menghadiri perhimpunan intim yang dihoskan oleh agensi sukan, ACES Inc yang menghormati kerjaya Yankee Great Jorge Posada di Tao Downtown Lounge, pada hari Jumaat, 21 Ogos 2015 di New York. (Gambar oleh Bennett Raglin / Invision untuk ACES Baseball Inc./AP Images)Bennett Raglin / AP

Spekulasi bahawa dia telah muncul soalan akhir bulan lalu meningkat pada hari Isnin, ketika teman wanita jangka panjangnya ternampak memakai bling pada jari cincin kirinya. The New York Yankees legenda mengejar semua tetapi mengesahkan berita itu Selasa dalam artikel Tribune Pemain tentang pengalamannya sebagai pemilik anjing pertama kali kepada Kane, “hadiah Natal pada tahun lalu dari tunang saya, yang keluarganya telah berkembang Mastiffs.”

https://www.instagram.com/p/9o1_KETMW3

Akaun Instagram dari Tribune Pemain, yang mana Jeter adalah penerbit pendiri, juga termasuk rujukan tunang dalam konteks hadiah percutian comelnya. Banyak berubah sejak itu: Hari ini, Kane seberat “lebih daripada 100 paun,” mengikut artikel itu, dan, tentu saja, Jeter bertunangan.

Pada hari Ahad, Davis menulis sebuah foto dirinya dan Jeter, tetapi selfie yang bertemakan Halloween – yang menunjukkan keduanya dalam kostum – tidak memaparkan jari cincin yang dipersoalkan.

Tidak lama selepas persaraannya dari besbol pada bulan September 2014, Jeter menolak tanggapan bahawa dia adalah sarjana muda yang paling layak. “Tidak, tidak, tidak,” katanya kepada Matt Day, Matt Lauer, yang memandang Jeter untuk gelaran itu pada masa itu. “Saya cuba mengelak daripada itu.”

BERKAITAN: Derek Jeter menolak tajuk ‘sarjana muda yang paling layak’: ‘Saya cuba menjauhkan diri dari itu’

Semasa wawancara Lauer, Jeter menambah bahawa dia cuba untuk memastikan kehidupan profesional dan peribadinya terpisah. “Saya rasa apabila anda membuka pintu itu,” katanya, “anda tidak boleh menutupnya.”

Ikuti penulis TODAY.com, Chris Serico di Twitter.

Hoda: Derek Jeter lebih panas lagi

Oktober.15.201501:30

Loading...