DeMario Jackson, Corinne Olympios akan kembali ke ‘Sarjana Muda di Syurga’

Apabila musim baru “Sarjana Muda di Syurga” disiarkan pada musim panas ini, ia akan merangkumi dua orang ahli cast di pusat skandal yang melibatkan tuduhan salah laku.

ABC telah mengumumkan bahawa Corinne Olympios dan DeMario Jackson akan dipaparkan dalam Musim 4 dari siri realiti, yang kini akan dimulakan pada 14 Ogos, kira-kira seminggu kemudian daripada yang asalnya dijadualkan.

Olympios mengesahkan penyertaannya dalam satu kenyataan ringkas kepada HARI INI, sambil berkata, “Saya sangat gembira dapat hadir dalam Sarjana Muda Dalam Syurga Khas.”

Beliau sebelum ini mengatakan bahawa dia telah dijemput kembali ke “Sarjana Muda di Syurga” tetapi telah “menghormati keputusan untuk tidak kembali.”

Pengeluaran pada “Sarjana Muda di Syurga” ditutup pada bulan lalu apabila Warner Bros., studio di belakang spinoff, mengumumkan bahawa ia sedang menjalankan siasatan terhadap “dakwaan salah laku.”

CORINNE OLYMPIOS
Corinne Olympios.Mitch Haaseth / ABC

Selepas Warner Bros bertekad tidak ada bukti salah laku pada set di Mexico, Olympios mengeluarkan satu kenyataan bahawa pasukannya telah menyiapkan siasatannya sendiri untuk kepuasannya.

“Niat saya selama beberapa minggu yang lalu adalah untuk belajar dan memahami apa yang berlaku pada 4 Jun,” katanya dalam kenyataan 29 Jun. “Walaupun saya tidak pernah memfailkan aduan atau tuduhan terhadap sesiapa yang dikaitkan dengan ‘Sarjana Muda di Syurga,’ pasukan saya dan saya merasakan bahawa ia adalah sangat penting untuk menjadi menyeluruh dalam mencapai apa yang telah berlaku. Saya merasakan mangsa oleh hakikat bahawa orang lain menilai saya melalui laporan yang bertentangan dan tidak berasas, sementara saya sendiri tidak mengingati peristiwa yang berlaku. “

DEMARIO JACKSON
DeMario Jackson.Craig Sjodin / ABC

Jackson baru-baru ini memberi temu bual dengan E! Berita di mana dia mendedahkan bagaimana “stres” itu adalah untuk dia menjadi subjek laporan mengenai tuduhan itu.

“Bagi saya, kebanyakannya ibu saya,” katanya semasa temubual emosi. “Sukar untuk melihat ibu anda menangis setiap hari. Ia sangat sukar … nenek saya dan ibu saudara saya. Ayah saya, dia menjadikan saya sangat kuat dan membuat saya lemah dan rendah hati, tetapi mempunyai ibu anda menangis setiap hari untuk sesuatu yang anda tahu anda tidak lakukan. “

Skandal ‘Bachelor in Paradise’: DeMario Jackson memecah kesunyiannya

Jun.26.201702:10

ABC berkata semua ahli yang diumumkan sebelum ini untuk musim baru “Sarjana Muda di Syurga” akan mengambil bahagian dalam pameran tersebut, “termasuk anggota pelakon yang berada di pusat siasatan.”

Musim baru juga akan menampilkan perkahwinan pasangan “Bachelor in Paradise” Carly Waddell dan Evan Bass.