Debra Messing pada masa itu seorang pengarah Hollywood memberitahunya untuk mendapatkan pekerjaan hidung

Debra Messing adalah kegemaran penggemar pada “Will and Grace” NBC, tetapi dia mengalu-alukan ke Hollywood tidak semestinya hangat.

Pada persidangan minggu ini, Messing memberitahu ELLE.com tentang kejadian traumatik ketika penggambaran filem pertamanya pada tahun 1995, “A Walk in the Clouds,” yang membuatnya berasa kurang cantik.

Debra Messing
Debra Messing menghadiri perdana “A Walk in the Clouds” di Los Angeles pada tahun 1995. Ron Galella / WireImage

“Saya tidak pernah menonton filem sebelum ini,” kata Messing. “Saya melakukan adegan cinta dengan Keanu Reeves. Kami memulakan penggambaran dan pengarah yang sangat terkenal menjerit ‘Cut’ dan berkata, ‘Seberapa cepat kita boleh mendapatkan pakar bedah plastik di sini? Hidungnya merosakkan filem saya.'”

BERKAITAN: ‘Will & Grace’ kembali ke NBC dengan 10 episod baru

Messing berkata bahawa ia mengambil masa yang agak lama selepas dia menerima rawatan negatif dari pengarah Alfonso Arau untuknya akhirnya memeluk apa yang menjadikannya unik.

“Itu satu kejutan,” kata Messing. “Saya sangat yakin keluar dari sekolah siswazah dengan lakonan tuan saya, saya belajar di London dan saya sangat berpengalaman dengan set kemahiran, dan kemudian berjalan dengan set dan berbuat demikian – saya telah dikurangkan menjadi un- Hidung Hollywood. “

Debra Messing mengucapkan tahniah kepada ‘Undang-undang & Perintah: SVU’ pada 400 episod

07.07.201700:34

Tetapi bintang “Will and Grace” menyatakan bahawa dia akhirnya belajar untuk mencintai apa yang membuatnya berbeza dalam industri yang kadang-kadang membuatnya berasa seperti dia tidak melihat bahagian.

“Hidung saya dan saya telah datang sejauh ini,” kata Messing, “dan seperti Barbra Streisand saya tegas memeliharanya.”

Sekarang bahawa ‘Will and Grace’ kembali, akan Al Roker melakukan another cameo?

Januari.19.201702:31