Dax Shepard mendedahkan mengapa dia gembira dengan Bell Bell yang membuat lebih banyak wang daripada dia

Dax Shepard sangat baik dengan kenyataan bahawa Bell Bell membuat lebih banyak wang berbanding dengannya.

Semasa lawatan ke pameran “Conan” pada hari Isnin, bintang berusia 43 tahun “CHiPS” menggelengkan kejayaan Hollywood isterinya telah bekerja dengan baik untuknya – terutamanya kerana pasangan itu tidak menandatangani prenup.

“Ketika kami mula berkencan, saya mempunyai lebih banyak wang daripada dia dan saya mempunyai rumah yang saya tinggalkan. Dia berkata kepada saya pada satu ketika, ‘Adakah anda suka prenup?'” Kata Shepard, yang menikahi Bell pada tahun 2013 selepas enam tahun bertarikh. “Saya berkata, ‘Tidak, saya tidak mahu prenup,’ tetapi saya benar-benar mahukan prenup, benar-benar buruk. “

Flash ke depan beberapa tahun dan Bell kini membintangi rentetan filem megahit, termasuk “Beku” dan “Bad Moms.”

“Jenaka sekarang ada padanya,” kata Shepard, “kerana dia menjadi lebih berjaya daripada saya dan mempunyai lebih banyak wang daripada saya.”

Kristen Bell and Dax Shepard
Shepard percaya mempunyai Bell dalam podcastnya akan menjadi “slam dunk,” tetapi kedua-dua akhirnya bertengkar dengan gembira.Kevin Mazur / WireImage

Ayah dua orang – dia dan Bell berkongsi dua orang anak perempuan, Lincoln, 5, dan Delta, 3 – juga membuka jalan kenapa Bell membuat tetamu sedih pada awal tahun ini di podcast Pakar Kerusi Pakarnya.

Walaupun dia percaya berbual dengan kekasihnya akan menjadi “slam dunk,” ia menjadi “bencana yang keluar dari pintu.”

“Saya fikir dia fikir saya cuba membuka rahsia rahsia besarnya, yang saya tidak,” jelasnya. “Dan, dia juga mempunyai rancangan untuk pergi ke Michaels untuk membeli barangan kerajinan pada masa yang sama, dan dia sangat kesal ketika itu dia sepatutnya membeli benang atau sesuatu.

Shepard memberi jaminan bahawa “pertelingkahan” pasangan itu adalah asli. Dan, walaupun dia dianggap tidak berkongsi episod dengan penontonnya, dia kemudian memutuskan ia mencerminkan siapa dia dan Bell benar-benar bersama.

“Kadang-kadang kita berada di iklan Samsung yang boleh berkunjung pada masa Krismas,” Shepard bercanda, “dan kadang-kadang kita menjerit-jerit satu sama lain tentang Michaels.”

Tonton bahagian lucu Dax dalam video di atas!

HARI INI suka … Kristen Bell dan Dax Shepard

Julai.17.201701:01