Dari Adele ke Michelle Obama: 7 segmen Carpool Karaoke kegemaran kami

Selamat ulang tahun, James Corden!

James Corden
James Corden tiba di Anugerah Filem Hollywood di Beverly Hills, California.AP

Isnin ialah ulang tahun ke-38 host “Late Late Show” dan kami meraikan dengan mengenang semula semua muzik dan kenangan yang disayangi oleh Brit yang telah memberikan penonton dalam bentuk Karaoke Carpool. Segmen itu dilancarkan pada bulan Mac 2015 dengan tetamu khas Mariah Carey dan menjadi kegemaran peminat segera – yang memberi inspirasi kepada Adele untuk menyanyi bersama dengan Spice Girls klasik dan wanita pertama Michelle Obama untuk rap dengan ikon hip-hop Missy Elliott.

Bunyi seperti pesta! Sebagai penghormatan kepada budak lelaki lahir yang dinamakan Emmy, berikut adalah tujuh klip Karaoke Carpool kegemaran kami.

1. Adele

Segmen Adele begitu epik, ia memecahkan rekod YouTube untuk menjadi klip larut malam yang paling ditonton! Penyanyi “Hello” yang berbaur-buruan itu menyentuh lagu-lagunya sendiri-dan kemudian meniup fikiran Corden dengan menyanyi bersama-sama Spice Girls ‘”Wannabe” dan meraih ayat “Monster” Nicki Minaj.

2. Michelle Obama

FLOTUS di kerusi depan! Michelle Obama teruja untuk hanya duduk di depan dan nikmati radio – sesuatu yang wanita pertama yang suka muzik tidak dapat melakukannya selama lapan tahun yang lalu. Dia menyanyikan bersama dengan Stevie Wonder dan Beyonce bergegar – dan kemudian mengetuk “Get Ur Freak On” dengan emcee tetamu khas Missy Elliott.

BERKAITAN: Michelle Obama rock Carpool Karaoke bersama James Corden – dan tetamu yang mengejutkan Missy Elliott

3. Gwen Stefani

Gwen Stefani menyanyikan kedua-dua No Doubt dan solo hits, dengan sedikit bantuan pada lagu-lagu besar itu dari Corden dan bintang bintang filem George Clooney dan Julia Roberts. Kemudian, geng A-senarai keseluruhan menyanyikan Ratu “We Are The Champions”!

4. Broadway all-stars

Bintang Broadway Audra McDonald, Jesse Tyler Ferguson, Jane Krakowski dan “Hamilton” Lin-Manuel Miranda membawa lagu kepada kolam kereta!

5. Carrie Underwood

Bintang negara Carrie Underwoodsang hitsnya yang dua belas “Smoke Break” dan “Jesus Take the Wheel” dan juga membuat perhentian pit untuk membantu Corden untuk topi dan kasut koboi. Yee-haw!

6. J.Lo

Selepas merobek “Booty” dan “Jenny From the Block,” superstar Jennifer Lopez berhenti untuk berdagang mesej lucu dengan Leonardo DiCaprio selepas Corden menghantar pemenang Oscar teks prank dari telefon J.Lo.

BERKAITAN: Kebenaran telanjang: Red Hot Chili Peppers di Carpool Karaoke adalah hampir keseronokan

7. Red Peppers Chili Hot

Corden dilucutkan – secara harfiah – untuk perjalanan dengan Red Hot Chili Peppers. The Peppers memberitahu cerita-cerita lemah dan seluruh geng menyanyikan “Give It Away,” “Under the Bridge” dan banyak lagi.

Terima kasih kerana keseronokan lewat malam!

Jennifer Hudson, James Corden menyanyikan pesanan makanan segera

Apr.14.201501:26