Daniel dan Johnny mengulangi lagi treler untuk siri ‘Karate Kid’ baru

Sesetengah persaingan tidak pernah berakhir.

Sekolah tinggi mungkin telah 30 tahun yang lalu, tetapi perselisihan antara Daniel LaRusso dan pembuli lama Johnny Lawrence akan menyusun semula dalam sekuel televisyen “Karate Kid” yang akan datang di YouTube, “Cobra Kai” – dan kini peminat dapat melihat treler penggoda baru yang menarik untuk siri 10 episod.

“Saya tidak tahu mengapa anda mahu membawa Cobra Kai kembali,” kata Daniel (Ralph Macchio) kepada Johnny (William Zabka) dalam klip 48 saat yang dramatik.

Peminat dari 1984 “The Karate Kid” dan sekuel filem 80-annya ingat Cobra Kai adalah nama karate dojo di mana Johnny belajar seni mempertahankan diri dari penjahat John Kreese. Pada akhirnya, mereka tidak ada perlawanan untuk Daniel dan mentornya, Encik Miyagi, yang dimainkan oleh pelakon akhir Pat Morita, yang meninggal dunia pada tahun 2005.

Siri baru, yang akan disiarkan di YouTube Red, perkhidmatan langganan lamanya, berlaku 30 tahun selepas Kejohanan Karate Karate 1984 dan mendapati Johnny yang beruntung untuk mendapatkan penebusan.

Cobra Kai
Bintang “Cobra Kai” William Zabka, kiri, dan Ralph Macchio terlibat dalam pertunjukan lain.Youtube

Pelan Johnny untuk membuka semula Cobra Kai tidak duduk tepat dengan Daniel, yang, walaupun dia seorang peniaga kereta yang berjaya dan lelaki keluarga, sedang berjuang untuk menjaga keseimbangan tanpa bimbingan Encik Miyagi.

Treler ini mempunyai masa yang sangat tegang di mana pesaing yang sekarang berkembang terlibat dalam pertunjukan lain di dalam dojo.

‘Karate Kid’ untuk mendapatkan siri sekuel YouTube Merah pada tahun 2018

Ogos.05.201700:33

Sama seperti “Karate Kid” yang asal, siri baru ini juga akan memberi tumpuan kepada remaja yang dibuli: Miguel, dimainkan oleh bintang “Parenthood” Xolo Maridueña. Tetapi kali ini Johnny yang mengambil remaja itu di bawah sayapnya.

Kami juga akan bertemu dengan anak perempuan Daniel, Samantha (bintang Freakish Mary Mouser), dan anak lelaki Johnny, Robby (Pelakon Terpilih “Tanner Buchanan).

Semuanya berbunyi sangat sengit, tetapi siri itu berjanji untuk menampilkan komedi berat. “Humor itu berasal dari dua lelaki, yang berumur 50 tahun, masih mempunyai kapak untuk mengisar,” kata Macchio, 56, pada bulan Ogos lalu.

“Cobra Kai” akan ditayangkan pada awal tahun ini.