Cybill Shepherd bercakap pengalaman dekat-kematian, keindahan dan menjadi ‘pemberontak’

Selama beberapa dekad, kerjaya Cybill Shepherd telah melepasi banyak tonggak – dia adalah seorang ratu kecantikan dan model dalam remaja, dia membintangi filem-filem klasik (“The Last Picture Show”) dan rancangan TV (“Moonlighting”) dan sekarang dia bermain bersedih ibu dalam filem baru, “Do You Believe?”

Gembala Cybill: Filem ‘Do You Believe?’ Memindahkan saya

Mac.18.201504:30

Ini filem berasaskan iman, yang, seperti yang dijelaskan oleh Shepherd semasa lawatan ke TODAY pada hari Rabu, tidak membahayakannya. Malah, dia merasakan hubungan, terima kasih kepada pengalaman mendekati kematian yang pernah dia alami.

“Saya merasakan jiwa saya naik ke bintang,” jelasnya. “Dan kemudian saya berkata, ‘Anda tidak boleh pergi ke sana, anda mempunyai tiga anak, balik ke sana, anda mesti hidup.”

Syaikh Cybill: skrip ‘Do You Believe?’ Membuat saya menangis

Mac.18.201504:09

Sekiranya ada yang dapat meyakinkan diri mereka bahawa perjalanan ke akhirat memerlukan penangguhan, Shepherd, yang memoir pada tahun 2000 adalah dengan tajam berjudul “Cybill Disobedience: Bagaimana Saya Bertahan Kecantikan Pageants, Elvis, Sex, Bruce Willis, Lies, Perkawinan, Ibu, Hollywood, dan The Urge to Answer to Say What I Think. “

Namun, sejak buku itu diterbitkan 15 tahun yang lalu, Shepherd mengatakan dia berubah sedikit. “Saya berhenti mengatakan apa yang saya fikir,” katanya. “Pada awalnya saya benar – boleh saya katakan [itu]? – smartass.”

Cybill Shepherd speaks to Matt Lauer on TODAY
HARI INI

Dia mengekalkan pandangan yang jelas tentang sejarahnya sendiri, walaupun, dengan menyatakan bahawa dia telah disekolahkan lebih awal oleh ibu dan nenek dalam cara mengendalikan menjadi cantik. “Kecantikan adalah seperti kecantikan,” katanya. “Saya hanya beruntung … Ini tidak ada kaitan dengan bakat.”

Tetapi memupuk keberanian pintar itu mungkin – dan mungkin masih – satu perkara yang baik. “Saya perlu mengulang gim kerana saya begitu – saya memberontak,” katanya. “Saya seorang gadis pemberontak, saya seorang gadis yang buruk untuk masa yang lama, saya seorang gadis yang baik sekarang!”

Percayalah!

“Adakah anda Percaya?” berada di pawagam pada 20 Mac.

Ikuti Randee Dawn di Google+ dan Twitter.