Craig Ferguson ikatan simpulan semasa cuti

“Late Late Show” host Craig Ferguson agak kagum untuk penontonnya malam Isnin. Tuan rumah rancangan bercakap itu mengumumkan dia telah berkahwin semasa rehat percutiannya.

Pelawak berusia 46 tahun itu berkahwin dengan teman wanita Megan Wallace Cunningham, seorang peniaga seni.

“Perkahwinan itu berlaku di Vermont, di mana mereka telah meluluskan kesatuan sivil gay, dan saya telah berkahwin dengan seorang wanita,” kata Ferguson sambil tertawa sambil menunjukkan cincin perkahwinannya. “Ia bukan sekadar bling.”

“Tetapi saya Eropah, jadi saya adalah pengantin lelaki dan pembantu rumah,” dia bercanda. The Scotsman, yang memakai kilt semasa majlis itu, berkata beliau berharap untuk mencari nama combo selebriti seperti “Brangelina,” mencadangkan “Cragan” adalah kemungkinan.

Dan sekarang dia berada di tengah-tengah kebahagiaan, dia berkata dia harus mematuhi peraturan baru ketika datang ke tugasnya.

“Orang ramai memberitahu saya, saya tidak boleh bermain-main dengan tetamu lagi,” kata Craig, kecuali seorang tetamu khas berhenti oleh pertunjukan ceramah CBS. “Sekiranya kita pernah mendapatkan George Clooney di peringkat ini, semua pertaruhan tidak diselesaikan.”

Perkahwinan ini ialah Craig ketiga. Dia mempunyai anak lelaki berusia 7 tahun, Milo, dari perkahwinannya yang kedua.

Loading...