Corey Feldman bercakap kegelapan Hollywood, ‘rancangannya untuk mendedahkan pedofilia

Corey Feldman percaya skandal yang melibatkan mogul filem Harvey Weinstein dan tuduhan mengenai pelakon Kevin Spacey mendedahkan bahagian bawah ke Hollywood bahawa dia berpengalaman, dan dia mempunyai rancangan untuk mendedahkan semuanya.

“Saya percaya terdapat banyak kegelapan di Hollywood sekarang, dan saya percaya ia sudah ada untuk beberapa lama,” kata bintang kanak-kanak itu kepada HARI INI dalam wawancara eksklusif.

“Ia akan berterusan unraveling. Ini hanya permulaan, ia hanya hujung gunung ais.”

Corey Feldman membuka rancangannya untuk mendedahkan pedofilia Hollywood

Oktober.30.201707:18

Feldman, 46, melancarkan video tujuh minit pada 25 Oktober di mana beliau melancarkan rancangan untuk menembak filem mengenai diseksa secara seksual ketika dia seorang pelakon kanak-kanak.

Beliau berkata filem itu akan mendedahkan cincin pedophile yang dikatakan di Hollywood dan menamakan enam pelaku yang didakwa.

“Ia akan menjadi cerita yang sangat benar. Semua orang yang mempengaruhi hidup saya, saya akan memberikan perspektif yang saya dapat memberi, apa yang saya lihat, apa yang saya alami dari akaun pertama,” katanya kepada Matt Lauer.

Bintang “Lost Boys” dan “Goonies”, yang mendakwa bahawa dia dan bekas bintang bersama Corey Haim telah dilecehkan secara seksual sebagai pelakon kanak-kanak, cuba untuk meningkatkan $ 10 juta melalui crowdfunding untuk membiayai projek.

Kevin Spacey meminta maaf selepas tuduhan serangan seksual

Oktober.30.201703:38

Ditanya mengapa dia tidak menamakan nama atau pergi ke polis, Feldman mendakwa dia memberitahu polis di Santa Barbara, California, tentang penyalahgunaannya pada tahun 1993, ketika ditanya oleh penyiasat melihat tuduhan mencabul kanak-kanak terhadap bintang pop Michael Jackson.

“Terdapat beribu-ribu orang di Hollywood yang mempunyai maklumat yang sama,” kata Feldman.

Feldman, yang mengatakan bahawa dia telah menerima ancaman kematian sejak mengumumkan projek filemnya, juga mendakwa penerbit memoirnya 2013 menghalangnya daripada menamakan nama pedofilia.

Bercakap mengenai filem itu, yang dia jelaskan akan menjadi ciri, bukan dokumentari, dia mempertahankan jumlah $ 10 juta, mengatakan dia memerlukan anggaran besar untuk mengedarkan filem itu dan melindungi dirinya dari tuntutan undang-undang.

“Sekiranya saya pergi ke polis, saya akan menjadi orang yang dituduh,” katanya. “Sejak itu, saya memerlukan pasukan peguam, saya memerlukan pasukan keselamatan untuk sentiasa berada di sekeliling saya untuk menjaga saya selamat supaya saya dapat menerima mesej ini. Saya bersumpah saya akan melepaskan setiap nama yang saya tahu, tempoh. “

Prestasi Corey Feldman pada HARI INI pergi virus, tetapi pengkritik tidak baik

September.19.201601:07

Ibu Haim telah mengkritik projek Feldman. Haim, yang berumur 38 tahun, meninggal akibat radang paru-paru pada tahun 2010 setelah bergelut dengan ketagihan dadah selama bertahun-tahun.

“Kalau dia akhirnya memutuskan untuk melepaskan nama-nama dan memberitahu dunia bahawa mereka adalah demi lebih banyak mangsa, saya akan menjadi 100 peratus di belakangnya, tetapi jika dia menunggu untuk melepaskan nama dalam filem, saya tidak menyokongnya, “Kata Judy Haim dalam satu kenyataan kepada NBC News. “Dia tidak memerlukan $ 10 juta untuk melakukannya.”

Feldman membalas di Twitter dengan memanggilnya “wanita yang jahat” yang “melindungi kejahatan.”

Ikuti penulis TODAY.com Scott Stump di Twitter.