Cinta adalah sekitar (sekali lagi) dalam treler ‘Cinta Sebenar’ yang baru

Kami merasakannya di jari kami dan merasakannya di jari kaki kami, yang hanya boleh bermakna satu perkara: bahawa akhirnya terdapat treler untuk “Laksana Hidung Merah Sebenarnya” pada Hari Hidung Hidung Sebenarnya.

Sesungguhnya cinta ada di sekeliling, dan jika anda menonton treler baru untuk sekuel (yang bukan filem panjang, tetapi pendek 10 minit yang dirancang untuk menguntungkan badan amal yang ditujukan untuk menamatkan kemiskinan anak), anda akan segera diangkut kembali ke salah satu filem kegemaran kami yang pernah.

Dan treler itu cukup banyak semuanya anda mungkin mahu, termasuk: Hugh Grant menari (dan menggerutu), Bill Nighy membincangkan hubungannya dengan salah seorang Kardashians (“tetapi mana yang mana?”), Andrew Lincoln sekali lagi mengagumkan Keira Knightley dengan mesej kadir, dan Colin Firth dalam sweater sweater turtleneck, semuanya disetel kepada bunyi Stevie Wonder menyanyi, “Untuk Sekali dalam Kehidupan Saya.”

Cinta Actually
Watak Andrew Lincoln pasti telah melabur dalam kilang pembuatan kad, kerana dia kembali dengan lebih banyak untuk “katakan”!Universal Pictures / YouTube

Ia telah menjadi pembentukan panjang untuk “Hari Hidung Merah Sebenar” yang akan disiarkan di NBC pada 25 Mei: kami telah dirawat untuk imej-imej di belakang layar penggambaran selama berbulan-bulan, dan spekulasi mengenai pelakon mana yang akan dan tidak akan kembali untuk lebih panjang. Tetapi menunggu lama kami hampir berakhir!

Cinta Actually 2
Hugh Grant adalah orang bodoh dan kita suka.Universal Pictures / YouTube

Buat masa sekarang, kami akan menetap dengan treler, yang merasakan seperti mandi hangat gelembung nostalgia yang menarik (terdapat klip dari filem asal dan baru) dan juga mempunyai versi edisi Geran ucapan yang diedit pada permulaan filem asal 2003: “Nampaknya saya cinta di mana-mana, seringkali, ia tidak begitu bermaruah atau diberitahu, tetapi ia sentiasa ada. Jika anda mencarinya, saya mempunyai perasaan yang licik yang anda akan dapati bahawa cinta itu sebenarnya di sekeliling. “

Kita tidak boleh bersetuju lagi!

BERKAITAN

  • Treler reuni baru ‘Cinta Sebenar’ baru bertanya: Siapa yang paling tua umurnya?
  • Kepada kami, itu sempurna: Lihat foto reuni ‘Cinta Sebenar’ yang baru
  • ‘Cinta Sebenar’ kelihatan seperti indah 13 tahun kemudian – lihat gambar reunion

Ikut Randee Dawn di Twitter.