Chyler Leigh bercakap mengenai kematian Lexie mengenai ‘Anatomi Gray’

Semua orang telah melihat “Anatomi Kelabu” yang terakhir, kan? Baik. Kerana Chyler Leigh (akhirnya) mempunyai sesuatu untuk mengatakan tentang kematian tragis Lexie. 

Semenjak final disiarkan bulan lalu, Leigh kekal sebagai ibu keluar dari watak “Gray”, jadi satu-satunya penutupan kami ialah pengeluar eksekutif Shonda Rhimes memberitahu kami tentang kematian. 

Lebih dari E !: Doktor kumpulan

Sehingga hari ini! Leigh telah membungkam kesunyiannya dengan kenyataan yang dikeluarkan kepada E! Berita, dan inilah yang dia katakan: 

“Pada awal tahun ini, saya membuat keputusan bahawa musim lapan akan menjadi terakhir saya pada ‘Anatomi Gray’. Saya bertemu dengan Shonda dan kami bekerjasama untuk memberikan kisah Lexie yang sesuai. Saya sangat bertuah kerana telah bekerja dengan pelakon dan kru yang hebat selama lima musim. Pengalaman saya pada ‘Anatomi Grey’ adalah sesuatu yang saya akan menghargai untuk sisa saya Saya ingin mengambil masa ini untuk mengucapkan terima kasih kepada para peminat. Cinta dan sokongan anda yang tidak bersyarat telah menjadikan lima tahun terakhir ini istimewa untuk saya. Saya berharap untuk bab seterusnya dan saya harap anda akan terus mengikut saya pada saya perjalanan. ” 

Selepas final disiarkan dan skrin memudar menjadi hitam, Shonda mengambil Twitter untuk mengesahkan bahawa kedua-dua Lexie dan Teddy tidak akan kembali musim depan.

“Akhirnya ini sukar untuk saya tulis, saya tidak menikmatinya, ia membuat saya sakit dan ia membuat saya sedih, dan kami tidak mengetahuinya pada musim yang tidak tahu apa-apa tentang masa depan, kecuali dua perkara, kami tahu bahawa kami pasti mengucapkan selamat tinggal kepada dua daripada orang kegemaran saya: Chyler Leigh (Lexie) dan Kim Raver (Teddy). ” 

Lebih dari E !: pratonton finale “Game of Thrones” 

Beliau meneruskan: 

“Saya suka Chyler dan saya suka watak Lexie Gray, dia adalah ahli penting dalam keluarga saya ‘Gray’, bukan keputusan yang mudah, tetapi ia adalah satu keputusan yang saya dan Chyler bersama. perbincangan berhati-hati tentang hal itu dan akhirnya kami berdua memutuskan ini adalah masa yang sesuai untuk perjalanan wataknya berakhir. Sejauh yang saya bimbangkan Chyler akan sentiasa menjadi sebahagian daripada keluarga Shondaland dan saya tidak sabar untuk bekerja dengannya lagi dalam masa depan.” 

Rasa lebih baik, peminat Lexie? Atau tidak ada kata-kata yang baik dari Chyler menutup luka-luka yang disebabkan oleh kematiannya yang penuh kesedihan di akhir? 

Lebih dari E !: Foto – Bintang TV di bandar

Bagaimana perasaan anda tentang pemergian Chyler dan Kim? Kongsi pemikiran anda di halaman Facebook kami.

Kandungan yang berkaitan:

  • Akhirnya ‘Anatomi Gray’: Kegemaran kegemaran mati, satu lagi berlalu
  • Pencipta Anatomi ‘Gray’ Shonda Rhimes mengamalkan anak kedua

Lebih banyak di The Clicker:

  • Mengintip eksklusif: Ceramah seks mendapat janggal pada ‘Istri Sister’
  • Kim Kardashian menyertai ‘Drop Dead Diva’ Ahad
  • ‘Dancing With the Stars’ pro Derek Hough pranks kakak Julianne pada ‘Punk’d’