Christina Ricci tidak keberatan akan bogel

Christina Ricci berasa selesa dengan telanjang.

Kebanyakan aktres benci memainkan adegan bogel, tetapi bintang “Black Snake Moan” kekal tanpa pakaiannya semasa kebanyakan pukulan, enggan memakainya walaupun kamera tidak bergolek.

“Saya tidak menutup antara tembakan kerana saya terpaksa menjadi seperti itu dan masuk ke jalan (watak saya) berfikir,” kata Ricci kepada Cermin London. “Tidak masalah kepadanya sama ada dia mempunyai pakaian atau tidak, jadi saya perlu kehilangan apa-apa kecederaan diri sendiri.”

Ricci juga mendedahkan bahawa dia bukan pilihan pertama untuk peranan filem itu – dia terpaksa memujuk mereka bahawa dia cukup seksi. “Mereka tidak mahu saya uji bakat,” kata Ricci. “Tetapi saya memutih rambut saya, terdengar dan mereka masih tidak yakin sepenuhnya. Mereka bimbang saya tidak akan cukup seksual, jadi agen dan publisiti saya hanya membanjiri mereka dengan gambar seksi saya. Akhirnya mereka berkata, ‘Baiklah, kami akan mengupahnya.’ “

Dia mahu berada dalam gambarAvril Lavigne menyalahkan Britney Spears lagi.

Bintang “Complicated” telah menyalahkan bintang “Toksik” kerana kesilapan imejnya sendiri sehingga akhir-akhir ini ada yang tertanya-tanya apakah dia melakukannya untuk meningkatkan imejnya sendiri. “Dia mempunyai paparazzi di rumahnya setiap hari,” kata Lavigne kepada akhbar Australia Townsville Bulletin. “Kemudian dia melakukan perkara-perkara yang gila, jadi semua orang bercakap mengenainya.”

Lavigne, yang belum banyak menonjol sejak kebelakangan ini, juga mengatakan bahawa dia mahu membuat filem – tetapi tidak seperti saingannya, Mandy Moore. Seolah-olah dia mahu pergi lebih banyak laluan Angelina Jolie. “Saya tidak boleh melakukan filem jenis Mandy Moore, satu anak ayam,” kata Lavigne. “Saya perlu lakukan seperti ‘Girl Gangguan.’ Saya perlu mengambil masa saya dan membuat pilihan yang tepat.”

Nota dari seluruh duniaDebra Messing berkata dia tidak menjangkakan ibu menjadi sukar. “Saya masih ingat beberapa bulan pertama selepas saya melahirkan, saya marah bahawa kawan dan keluarga terdekat saya tidak memberitahu saya betapa sukarnya,” bintang “Will and Grace” memberitahu Redbook. “Saya berkata, ‘Sudah tentu ia satu keajaiban dan saya sayang anak saya, tetapi mengapa anda tidak memberitahu saya betapa lelah saya akan menjadi? Dan betapa sukarnya perubahan hormon? ‘” … Bijou Phillips berkata dia tidak mengharapkan menjadi bintang yang begitu sukar. “Ia mengambil masa yang banyak untuk melakukan pekerjaan ini,” kata bekas anak itu kepada majalah Stuff. “Apabila saya masih kecil, dan adik-beradik saya Chynna atau Mackenzie akan bekerja, saya selalu melihatnya sebagai perkara yang glamor di mana mereka menjadi puteri sepanjang hari. Saya membesar untuk menyedari bahawa ia benar-benar memerlukan banyak daripada anda, dan anda perlu menghadapi banyak perkara tentang diri anda dan tentang apa yang anda mahu lakukan apabila terdedah di hadapan orang yang anda tidak tahu. ”  … Merah jambu, ketika ditanya bagaimana perasaannya terhadap rakan sebayanya, seperti Britney Spears dan Paris Hilton, sejak dia melepaskan satu anaknya, “Girls Stupid” baru-baru ini berkata, “Mereka hanya menjadi bodoh dan bodoh. Tetapi saya rasa kejahilan adalah kebahagiaan. “

JTembok eannette Menyampaikan Sudu Isnin hingga Khamis pada MSNBC.com.