Christian Bell merayakan ulang tahun ke-37 dengan pic throwback yang menggembirakan

Selamat ulang tahun ke-37, Kristen Bell!

Aktres “Tempat Baik” mempunyai banyak sebab untuk bersenang-senang pada hari istimewanya. Salah satu daripada sebab-sebabnya yang digambarkan dalam postback yang sangat comel ini (Tidak, ini bukan Oscar the Grouch).

https://www.instagram.com/p/BWs5eWalFom

Foto menunjukkan Bell merayakan ulang tahun ke-3nya dengan ayahnya. Selama bertahun-tahun kemudian, dia masih mempunyai banyak cinta kepada keluarganya.

“Saya sangat gembira untuk hidup,” kata Bell itu. “Saya berterima kasih kepada ibu saya, ayah saya, dan seluruh keluarga saya untuk menyokong saya, mencabar saya, dan menjaga saya berasaskan. 37 berasa cukup baik. “

Suaminya, Dax Shepard, pastinya bersyukur bahawa dia masih hidup, dan dia membiarkan seluruh dunia tahu dalam tweet manis.

“Pada hari ini, banyak bulan lalu, isteri yang paling besar, ibu (naga) dan kawan tiba. HAPPY BIRTHDAY my love, “bintang CHiPs, 42, menulis.

Bell sentiasa boleh bergantung pada Shepard untuk membuat hari jadi yang mengasyikkan. Apabila dia bertukar 31, dia terkejut dengan lawatannya dari sloth, seketika yang dia menangis kegirangan gembira.

“Saya duduk di atas katil saya, mengetahui bahawa sloth saya ada di sini, dan saya mula mengalami serangan panik yang penuh. Saya tidak tahu bagaimana untuk bersaing dengan semua emosi ini, jadi saya hanya merangkak di atas katil dan Saya menangis begitu keras, “katanya pada rancangan talk Ellen DeGeneres pada tahun 2012.

HARI INI suka … Kristen Bell dan Dax Shepard

Julai.17.201701:01

“Dax mengetuk pintu dan dia mempunyai kamera video dan dia suka, ‘Surprise! Saya mahu awak keluar ke … adakah anda baik-baik saja ?!’ Dan dia melihat saya pada dasarnya janin di atas katil. “

Dia bersyukur kerana orang yang tersayang itu, dan dia tetap berterima kasih kepada orang yang tersayang hari ini.

Ikut Shane Lou di Twitter.