Chrissy Metz mengenai twist ‘Ini Adakah Kami’: Cerita Kate adalah ‘menghancurkan,’ tetapi ‘penting’

Amaran: Pos ini mengandungi spoiler “Ini Adakah Kami”. Sekiranya anda tidak melihat episod minggu ini, baca lagi!

Chrissy Metz memahami kenapa peminat “Ini Adakah Kita” terasa goyah selepas giliran plot minit terakhir minggu ini yang mendedahkan bahawa wataknya, Kate Pearson, mengalami keguguran.

Tetapi dia mahu mereka memahami bahawa mengambil cabaran hidup sebenar adalah sebahagian daripada apa yang membuat drama NBC yang hebat begitu istimewa.

“Ia menghancurkan, saya tahu, tetapi @ThisIsUsWriters membawa kita dalam perjalanan berputus asa untuk menyatakan garis cerita yang penting dan keadaan yang sering kita bimbang untuk dibincangkan,” kata aktres itu, 37, tweeted kepada peminat yang kecewa selepas persembahan disiarkan.

Ini Is Us - Season 2
Chrissy Metz, sebagai Kate, dan Chris Sullivan, sebagai Toby, dalam satu adegan dari episod minggu depan “Ini Adakah Kami.”NBC

Episod minggu ini mengikuti Kevin Pearson, yang dimainkan oleh pelakon Justin Hartley, kerana dia terus menyerang ketagihan opiate. Semasa detik-detik akhir yang mengejutkan, Kevin – dan penonton – mengetahui bahawa kakak kembarnya yang dikasihi Kate dan tunangnya Toby, dimainkan oleh pelakon Chris Sullivan, telah kehilangan bayi mereka.

Pelakon ‘Ini Adakah Kita’ Chris Sullivan atas kelainan plot dan ikatan yang menyatukan pelakon itu

Okt.25.201704:54

Dan Fogelman, pencipta acara itu juga mengambil Twitter untuk bermain-main, memberitahu peminat yang dia rasa dahsyat menyebabkan Kate dan Toby sedih, tetapi dia tahu keguguran mereka mencerminkan tragedi terlalu banyak pengalaman pasangan hidup sebenar.

“BAGAIMANAKAN (SPOILER): Kami tidak mahu ia berlaku kepada mereka tetapi kami cuba menangkap kehidupan sebenar, dan ia berlaku,” katanya..

Dia juga membiarkan peminat mengetahui episod Selasa depan akan mendapati keluarga Pearson bersatu dan bersatu padu seperti biasa.

“Minggu depan adalah epik yang mengesahkan kehidupan, cinta dan keluarga, kami berharap anda menontonnya dan membincangkannya – tidak cukup orang,” katanya..

Ini Is Us - Season 2
Justin Hartley sebagai Kevin Pearson, yang bergelut dengan ketagihan pada pil sakit dalam Musim 2.NBC

Hartley mengulangi sentimennya yang “Ini Adakah Kita”.

Dalam wawancara baru dengan Entertainment Weekly, pelakon berusia 40 tahun itu berkata apa yang Kate dan Toby akan melalui adalah “sesuatu yang banyak ditangani oleh orang ramai” – dan ia perlu digambarkan di TV.

“Ini adalah orang-orang yang boleh dihubungkan oleh semua orang, dan mereka pergi,” Kudus s —, jika itu bukan saya, saya tahu seseorang seperti itu, “kata Hartley. “Kami bercakap tentang perkara yang tidak dibincangkan oleh orang, dan ia sangat kerap.”

Loading...