Chrissy Metz mempertahankan ‘saman lemak’ Chris Sullivan, “This Is Us”

Chrissy Metz pergi ke tikungan untuk bintang bersamanya, Chris Sullivan, yang memakai “baju gemuk” untuk memainkan tunangan tunyanya Toby pada “Ini Adakah Kami.”

Semasa “Watch What Happens Live with Andy Cohen”, Metz, 36, berkata, sesiapa yang menyewa sesiapa selain Sullivan, 36, akan menjadi bodoh kerana dia adalah “lelaki terbaik untuk pekerjaan itu.”

“Kami menguji banyak tuan-tuan yang lebih besar, dan saya mendapatnya – orang berfikir keasliannya adalah seperti hancur oleh itu. Tetapi Chris lebih berat, jadi saya fikir dia memahami nasib berat badan berlebihan, “kata aktres itu.

Metz berkata Sullivan sempurna untuk peranan Toby, walaupun dia memerlukan padding tambahan sedikit.

BERKAITAN: Bagaimana serangan panik yang mengetuai bintang ‘Ini Kita’ Chrissy Metz untuk kehilangan 100 paun

“Orang ramai memakai prostetik sepanjang masa – ia hanya berat berbanding dengan, seperti, hidung atau dagu,” katanya. “Ia hanya jenis nama permainan.”

Ini Is Us - Season 1
Metz berkata, “Ini Adakah Kita” bersama bintang Sullivan hanyalah “lelaki terbaik untuk pekerjaan itu.”NBC

Metz sendiri memakai padanan prostetik apabila dia menggambarkan “wanita gemuk” Ima Barbara Wiggles pada “Cerita Seram Amerika: Show Freak” pada tahun 2014.

Watak Metz, Kate Pearson, telah bergelut dengan beratnya sepanjang hidupnya. Percikan terbang ketika dia bertemu dengan pelukis Toby dalam kumpulan sokongan penurunan berat badan, dan dua jatuh cinta.

Aktres, yang telah dicalonkan untuk Golden Globe pada bulan Disember lalu, mendedahkan kepada hos rancangan Ellen DeGeneres bahawa dia teruja untuk menurunkan berat badan bersama dengan wataknya, dan menandatangani pada pihak yang mengetahui kemungkinan itu.

“Seperti kebanyakan pelakon, kami adalah orang-orang bunglon, kami memainkan peranan yang berbeza. Seperti Christian Bale kehilangan semua berat untuk ‘The Machinist,” Metz memberitahu DeGeneres. “Jadi saya suka,” Oh, saya harapan Saya dapat menurunkan berat badan. Kerana itu menang-menang untuk saya. “