Chrissy Metz membentangkan mengenai twist ‘Ini Adakah Kita’ mengejutkan Kate

(Isyarat spoiler! Sekiranya anda belum menonton episod terkini “Ini Adakah Kami,” apa yang anda tunggu? Pergi periksa dan kemudian baca.)

Kate Pearson mengembangkan cinta pada lentil pada “Ini Adakah Kami” pada malam Selasa – dan walaupun sepakan kesihatannya sekarang, ia tidak ada kaitan dengan perubahan diet.

Ini Is Us - Season 2
Chrissy Metz sebagai Kate Pearson pada “Ini Adakah Kita.”Ron Batzdorff / NBC

Pada saat-saat akhir episod itu, doktornya memberitahunya, “Biji poppy anda sekarang adalah ukuran lentil. Tahniah, anda kini secara rasmi enam minggu bersama-sama.”

Benar – Kate hamil! Dan twist itu tidak hanya mempunyai peminat bercakap; aktres Chrissy Metz telah membuka berita gembira wataknya itu juga.

Chrissy Metz pada soalan 1 dia ingin orang berhenti bertanya

07.07.201701:37

“Saya suka bahawa mereka bercakap mengenai kehamilan bersaiz plus,” kata Metz dalam temu bual dengan Entertainment Weekly. “Saya suka bahawa ia tidak seperti, ‘Oh, ini seorang gadis bersaiz besar yang hanya duduk di sudut, berharap hidupnya akan bermula.’ Dia sebenarnya hidup dalam hidupnya, dan semua perkara yang benar-benar menarik sedang berlaku, dan ia sangat bagus kerana saya tidak fikir ia telah digambarkan – baik, betul-betul di mana-mana, terutamanya televisyen rangkaian, jadi saya teruja. “

Walaupun kehamilan menarik kepada Metz, kepada penonton dan jelas kepada Kate – yang mempunyai senyuman manis pada akhir episod – ia masih misteri lengkap kepada orang lain.

Ini Is Us - Season 1
Chris Sullivan sebagai Toby dan Chrissy Metz sebagai Kate pada “Ini Adakah Kami.”NBC

Tunang Kate, Toby, belum diberitahu apa-apa mengenainya.

“Seperti kebanyakan wanita, sama ada mereka berisiko tinggi atau berlebihan berat badan atau tidak pernah mempunyai bayi, atau mereka lebih tua, selalu ada pemikiran ini, ‘Saya tidak mahu memberitahu sesiapa terlalu lama, saya tidak mahu untuk mendapatkan harapan mereka, saya tidak mahu mendapatkan harapan saya, saya tidak mahu membuatnya benar kerana saya boleh kecewa dan hati saya patah, “kata Metz dalam mempertahankan wataknya. “Jadi, ya, saya fikir dia melindungi Toby, walaupun ia mungkin kelihatan agak mementingkan diri sendiri kerana, sudah tentu, dia akan berada di atas bulan.”

Atau adakah dia? Peminat drama hit tidak perlu menunggu lama untuk mengetahui. Ia semua akan dibentangkan pada episod seterusnya.

Chrissy Metz pada Musim Ini ‘Ini Kami’: ‘Kami akan mengetahui apa yang berlaku’ dengan Jack

September.26.201704:19

“Anda akan dapat melihat reaksi Toby, dan bagaimana dan bagaimana dia benar-benar merasakan menjadi bapa,” dia berjanji. “Dan apa maksudnya hubungan mereka Dan jika dinamik itu akan berubah – dan bagaimana.”

Dalam erti kata lain, tunggu!