Chrissy Metz berpisah dengan teman lelaki Josh Stancil: ‘Kami masih teman’

Chrissy Metz memanggilnya berhenti dengan teman lelaki Josh Stancil.

Bintang “Ini Ini Kita” mendedahkan berita pada hari Jumaat apabila dia dihentikan oleh “The Wendy Williams Show.”

Apabila tuan rumah Williams meminta nomine Emmy yang berusia 37 tahun jika dia masih melihat jurukamera itu, Metz menjawab, “Saya berpacaran sekarang.”

Metz bertemu Stancil pada set “Ini Adakah Kami” semasa Musim 1 dan sebelum ini, kedua-duanya mula berkencan.

Josh Stancil, Chrissy Metz
Chrissy Metz mendedahkan dia dan bekas teman lelaki Josh Stancil “masih mesra.”Earl Gibson III / WireImage

Walaupun pasangan itu telah mengakhiri percintaan mereka – dan Stancil telah “berpindah” untuk bekerja di siri TV lain – mereka tetap mesra, kata bintang itu, yang minggu ini mengeluarkan memoir baru yang terang, “Ini Adakah Saya: Mengasihi Orang Yang Anda Hari Ini . “

“Kami masih berteman, kami masih mesra,” kata Metz. “Saya sentiasa berkawan dengan orang yang pernah saya temui, yang penting untuk saya, anda tahu? Kerana anda peduli dengan orang itu, anda tidak sekadar membuangnya.”

Chrissy Metz di jalannya untuk ‘Ini Adakah Kami’: ‘Terdapat beberapa masa yang benar-benar mencuba’

Mac.28.201804:00

Pelakon itu juga masih dekat dengan bekas suaminya, penulis skenario, Martyn Eaden, memanggil Eaden sebagai “manusia yang indah” tetapi “tidak selamanya untuk saya.”

Bukannya Metz yakin dia mempunyai “orang selamanya.”

Awal minggu ini, aktres, yang “Watak Ini Kita”, Kate Pearson, baru-baru ini mengikat simpulan dengan tunangan tunang Toby (Chris Sullivan), memberitahu Tonight Malam perkahwinannya di layarnya memberikan semua perkahwinan yang diperlukannya.

“Saya mendapat yang terbaik dari kedua-dua dunia kerana saya terpaksa memakai pakaian yang cantik dan mempunyai perkahwinan untuk suami saya yang jahat, Chris Sullivan. Saya seperti, ‘Oh, saya tidak perlu meneruskannya,” kata Metz . “Jika seorang lelaki ajaib muncul, kami akan bercakap kemudian, tapi saya baik, saya baik untuk sekarang.”