Chris Rock, Rosie O’Donnell, Bob Saget, pelawak meratapi Ralphie May

Tidak ada yang menenangkan komuniti hiburan berprofil tinggi seperti kematian salah seorang dari mereka sendiri.

Awal pagi Jumaat, Ralphie May, yang berumur 45 tahun yang bangkit menjadi terkenal setelah selesai di tempat kedua dalam musim pertama “Stand Comic Last” pada tahun 2003, meninggal dunia di rumah kawasan Las Vegas selepas pertempuran ringkas dengan radang paru-paru . Mungkin mati selepas mengalami pendarahan jantung, pengurus dan publisitinya mengesahkan kepada NBC News.

Banyak pelawak terkenal berkongsi kejutan mereka kerana kematiannya mendadak di media sosial.

“Saturday Night Live” veteran Chris Rock menghantar mesej tulus di Instagram.

https://www.instagram.com/p/BZ7Ag7RBgfo

“Begini sedih lelaki yang lucu itu. Komik saya jalan raya adalah kasar. Jangan biarkan ia menjadi yang terbaik daripada anda, “tulisnya.

Dua hari sebelum berlalu, May memenangi anugerah Casino Comedian of the Year di Ekspo Gaming Global dan mengadakan pertunjukan yang dijadualkan untuk baki tahun 2017.

Mungkin lebih banyak ketawa tersisa untuk berkongsi dengan dunia dan rakan-rakan pelawaknya sudah merindukannya.

Chris Kattan dan Bob Saget juga berkongsi kesedihan mereka, sementara Comedy Central dan “Funny or Die” mengucapkan terima kasih kepada Mei kerana kerja-kerja yang menggembirakan sepanjang hidupnya:

Komik lain ingat Mungkin bukan hanya untuk humor tetapi untuk persahabatan dan keluarganya.

Boleh meninggalkan tanda di dunia komedi dengan satu-liners dan kehadiran panggung outsizednya. Dia akan terlepas oleh peminat, selebriti dan keluarga sama. Dia terselamat oleh isterinya, Lahna Turner, dan dua anak perempuan, April dan Ogos. Turner menghormati May di Twitter juga, menulis, “Saya suka Ralphie dengan segenap hati saya. Kami berkongsi kehidupan yang indah dan menjadikan anak-anak cantik bersama-sama.”

Loading...