Chris Hemsworth: Adegan bogel ‘Rush’ lebih ‘menakutkan’ daripada perlumbaan

Dalam filem terbaru Ron Howard, “Rush,” drama ini memberi tumpuan kepada persaingan sengit antara pemain besar Formula One James Hunt dan Niki Lauda. Tetapi pada masa-masa, kamera memberi tumpuan kepada sesuatu yang lain – bahagian belakang Chris Hemsworth.

Andrea Canning dari NBC duduk bersama Hemsworth – serta bintang-bintangnya yang “Rush” Daniel Bruhl dan Olivia Wilde, serta Howard – untuk temubual yang disiarkan Selasa HARI INI dan bertanya kepada pelakon “Thor” apakah yang ingin ditontonnya aset.

‘Ia lebih menakutkan daripada adegan memandu, “Hemsworth mengakui.” Adakah anda bercanda saya? Ia seperti 100 orang yang berdiri di sekeliling, ‘Dapatkan pakaian anda!’ ‘Anda akan bertukar terlebih dahulu? Hidupkan kamera? ‘ ‘Tidak!’ “

Penggemar Hemsworth akan melihat banyaknya dalam filem itu, tetapi jika mereka mengharapkan untuk melihat Thor dalam peminat, mereka terkejut. Pemain berusia 30 tahun, yang bermain memburu bertentangan dengan Bruda Lauda, ​​merosot 30 pound pukal superhero untuk bahagian.

“Lihatlah, saya ketinggian James Hunt, tetapi Thor tidak dapat masuk ke dalam kereta Formula Satu,” kata pelakon Australia kepada Howard sebelum mendarat. “Saya sedar bahawa, tetapi saya akan menjadi saiz James Hunt, jika saya mendapat bahagian.”

Dan dia begitu. Dedikasi semacam itu adalah sebahagian daripada apa yang dibuat oleh Hemsworth dan adiknya, Liam Hemsworth, seperti pelukis Hollywood – satu perkara yang mengagumkan Wilde, yang memainkan separuh Hemsworth lebih baik dalam “Rush.”

“Saya bertanya kepada ibunya malam yang lain di premiere, ‘Apa rasanya mempunyai anak-anak lelaki ini?’ Dan dia berkata, ‘Oh, saya tidak mempunyai mereka, mereka dicipta oleh saintis Hollywood.’ “Wilde ketawa.

Dan sementara itu “ciptaan” diketahui berkongsi persaingan saudara, mereka tidak bersaing ketika datang ke Bandar Tinsel.

“Saya rasa kita berdaya saing dalam segala hal tetapi perniagaan ini,” jelas Hemsworth. “Dalam perniagaan ini, saya fikir anda faham … ‘kemenangan untuk anda adalah kemenangan untuk saya.'”

Lihat jika “Rush” adalah kemenangan untuk Hemsworth apabila ia dibuka di New York dan Los Angeles pada 20 September dan hits teater seluruh negara pada 27 September.