Chloe Grace Moretz mendedahkan dia kecewa dengan lemak pada 15 oleh bintang lelaki

Pelakon Chloe Grace Moretz mempunyai pendapat yang kuat mengenai kegilaan lemak di Hollywood – selepas semua, dia mengalaminya secara langsung.

Starlet berusia 20 tahun, yang filem animasi yang akan datang, “Kasut Merah dan 7 Kerdil,” menimbulkan kontroversi terhadap iklan yang menunjukkan berat badan akan membuat Snow White kurang cantik, memberitahu Variety bahawa seorang bintang lelaki yang pernah memanggilnya “terlalu besar” untuk menjadi bahan teman wanita.

TrevorLIVE Los Angeles 2016 Fundraiser - Arrivals
Pelakon Chloe Grace Moretz menghadiri penganugerahan TrevorLIVE Los Angeles 2016 di The Beverly Hilton Hotel pada 4 Disember 2016 di Beverly Hills, California.Jason LaVeris / FilmMagic

“Lelaki ini yang menjadi minat saya suka, ‘Saya tidak pernah berkenalan dengan anda dalam kehidupan sebenar,’ dan saya seperti, ‘Apa?’ Dan dia seperti, ‘Ya, anda terlalu besar untuk saya’ – dalam saiz saya, “kata Moretz kepada penerbitan perdagangan untuk isu Power of Young Hollywood.” Ia adalah satu-satunya pelakon yang pernah membuat saya menangis. “

Walaupun Moretz menolak untuk menamakan pelakon atau filem itu, dia mendedahkan bahawa dia berusia 15 pada masa itu, kira-kira 10 tahun lebih muda daripada bintang berbintang.

Gambar: Dark Shadows - UK Premiere - Outside Arrivals
Pelakon Chloe Grace Moretz pada usia 15 tahun.Ian Gavan / Getty Images

“Ia hanya membuat anda menyedari bahawa terdapat beberapa orang yang benar-benar jahat di sana, dan atas sebab tertentu, dia merasakan keperluan untuk mengatakan itu kepada saya,” kata Moretz kepada Pelbagai.

Sebagai seorang veteran persembahan sejak dia berusia 6 tahun, Moretz menambah bahawa dia sudah cukup lama untuk melihat betapa seksis Hollywood boleh.

“Sekalipun anda dibayar dengan sama, itu perkara kecil, terutama jika memimpin lelaki lebih besar daripada anda,” katanya. “Anda tidak mendengar banyak, dan anda mengambil tempat duduk belakang.”

Badan yang bersuara dalam budaya pop telah datang ke barisan hadapan baru-baru ini dengan beberapa insiden profil tinggi, termasuk penghinaan pereka pakaian renang mengenai perlindungan majalah InStyle Amy Schumer pada bulan April.

Wawancara Moretz juga datang hanya dua bulan selepas papan iklan di Festival Filem Cannes untuk “Kasut Merah dan 7 Kerdil,” di mana suara Moretz Snow White, tidak betul-betul dianggap kempen pemasaran yang paling adil semua.

‘Kasut Merah dan iklan 7 kerdil’ memunculkan kemarahan tentang pengsan lemak

Jun.01.201701:20

Pengkritik membanting iklan itu, yang menampilkan versi pendek yang lebih ringkas dan jelas tentang watak dongeng, bersama dengan tagline, “Bagaimana jika Snow White tidak lagi cantik dan 7 kerdil tidak begitu pendek.

“Saya kini telah mengkaji sepenuhnya (pemasaran) untuk Kasut Merah, saya sama seperti marah dan marah kerana orang lain, ini tidak diluluskan oleh saya atau pasukan saya,” Moretz tweeted pada masa itu.