Cher: Tom Cruise adalah salah seorang pencinta utama saya

Mereka kedua-dua nama terkenal, tetapi adakah anda lupa Cher dan Tom Cruise pernah menjadi item? Penyanyi itu, 67, mengaku pada “Watch What Happens Live” Bravo pada hari Khamis bahawa dia masih menduduki bintang filem, yang kini 50, di antara pencinta 5 teratasnya.

“Dia bukan pakar saintifik!” Cher memberitahu tuan rumah Andy Cohen. “Ia cukup panas dan berat untuk beberapa minit.”

Cher dan Cruise bertarikh pada pertengahan 1980-an ketika dia berusia 20-an, sebelum perkahwinan pertamanya dengan pelakon Mimi Rogers, yang dilaporkan memperkenalkan pelakon itu kepada Scientology.

Apabila Cohen bertanya kepada Cher untuk menamakan kekasihnya yang terbaik sepanjang masa, dia tersandung, dengan berkata “baiklah, banyak dari mereka datang pertama kali, saya hanya mempunyai kekasih yang paling hebat.”

Ketika ditanya di mana Cruise berada di peringkat, dia cepat berkata, “Baik dia … berada di lima teratas.”

Cohen menunjukkan Cher beberapa gambar orang terkenal, termasuk Cruise dan memintanya untuk mengatakan perkara pertama yang datang ke fikirannya tentang setiap satu.

Elvis Presley, Cher berkata, menjemputnya untuk menemaninya sekali hujung minggu, dan dia enggan, “tetapi saya harap saya pergi,” katanya. Daripada “Moonstruck” bintang Nicolas Cage, Cher berkata, “Aw, saya sayang dia, tetapi dia gila!” Daripada pengeluar Phil Spector, dia berkata “dia membayar saya $ 25 untuk satu tahun kerja. Ibu saya tidak percaya saya bekerja.” Daripada Michael Jackson, dia teragak-agak, berkata “Saya mempunyai banyak maklumat.”

Cher akan muncul pada hari Isnin dengan Savannah Guthrie, dan dijadualkan untuk mendedahkan beberapa berita besar sebelum album comebacknya, “Closer to the Truth,” yang memasuki kedai pada September.