Carrie Underwood menyiarkan video baru yang hebat untuk ‘The Champion’ – menonton di sini

Carrie Underwood secara rasmi kembali ke perhatian.

Pemain berusia 34 tahun, yang cedera dalam kejatuhan buruk di luar rumah Nashville pada November lepas, telah berkongsi video baru dramatik untuk menghancurkan single “The Champion”.

Superstar multiplatinum itu memulakan kerjayanya dengan lagu kuat, yang juga menampilkan rapper Ludacris, bulan lepas semasa penyiaran Super Bowl LII NBC, dan ia terus memberi inspirasi kepada atlet dan peminat semasa liputan rangkaian Olimpik Musim Sejuk.

Video montaj yang memilukan dan kuat, yang diarahkan oleh Jimmy Lynch, menampilkan momen bersejarah dan rakaman yang menyoroti kedua-dua bintang sukan profesional dan juara setiap hari. Ia juga memberikan peminat di belakang layar-Underwood dan Ludacris di studio.

Carrie Underwood
Carrie Underwood telah berkongsi video baru yang kuat untuk lagu berjudul “The Champion.”Paul Drinkwater / NBC

“The Champion,” yang ditulis bersama Underwood dengan Ludacris dan penulis lagu Brett James dan Chris DeStefano, telah menjadi hit raksasa di seluruh dunia. Ia mencapai tempat nombor 1 di carta iTunes Top Songs di 10 negara – termasuk Amerika Syarikat, di mana ia memegang tempat teratas sepanjang minggu keluarannya dan kemudian naik kembali ke puncak carta untuk empat hari berturut-turut selepas Super Bowl LII pembukaan.

Peminat telah menyertai keseronokan dengan berkongsi gambar dan video yang diilhamkan oleh juara mereka merentas media sosial menggunakan hashtag #TheChampion.

Carrie Underwood from her new video
Paul Drinkwater / NBC

Ia merupakan lompatan besar di bahagian atas carta untuk tawanan “American Idol”, yang memecahkan pergelangan tangannya dan memotong mukanya – memerlukan lebih daripada 40 jahitan untuk jahitan – selepas tersandung di tangga di luar rumah Nashvillenya tiga bulan lalu.

Walaupun kami teruja penyanyi itu kembali dengan single yang hebat, berita baik tidak berhenti di sana: Underwood hanya mendapat nominasi ACM ke-13 untuk Vokalis Perempuan Terbaik dan juga dicalonkan untuk Acara Vokal Tahun untuk “The Pejuang “dengan Keith Urban. Beliau kini berada di studio yang bekerja pada album seterusnya, yang akan dikeluarkan di Capitol Records Nashville.

Carrie Underwood difoto untuk kali pertama sejak mendapat 40 jahitan muka

Januari.03.201800:34