Carrie Underwood mengucapkan selamat hari jadi, menyuntik gaya rambut semula jadi

Pemain permainan hoki Carrie Underwood, Mike Fisher merayakan ulang tahun bintang dengan sedikit kegilaan media sosial!

Pemain NHL berkongsi foto balik dari Underwood untuk merayakan ulang tahun ke-35nya. Dan dari kelihatannya, jawatan itu pastinya bertujuan untuk menyedihkan sedikit keseronokan!

https://www.instagram.com/p/BgJWoB0lwwD

Dalam tembakan itu, diambil pada tahun 2005 apabila Underwood memenangi “American Idol,” keriting berambut perang penyanyi itu, mengusik dengan banyak hairspray.

Fisher menangkap gambar itu dengan mesej lucu, mengiktiraf “isteri yang luar biasa” untuk “rambut pembunuh” nya. Selepas mencetuskan keseronokan, dia menyusuli dengan mesej hari jadi comel: “Semua yang bercanda mengetepikan, anda berkah kepada Izzy dan saya setiap hari!”

Suami Carrie Underwood menggoda dia tentang rambutnya untuk ulang tahunnya

Mac.12.201800:33

Underwood mengambil lelucon dalam keadaan baik, membalas kepada pos Fisher dengan, “Anda tidak boleh membiarkan beberapa perkara pergi, boleh ya?” Hei, anda berkahwin dengan seorang gadis dari Selatan, anda mendapat langganan seumur hidup untuk Elnett, “tulisnya, merujuk kepada hairspray ultra-berkuasa L’Oréal.

Penyanyi itu pastinya menggunakan beberapa penyembur rambut sebelum menolongnya menarik puluhan penampilan cantik.

Carrie Underwood updo hairstyle photo
Carrie Underwood sukan yang seksi, sassy updo sempurna untuk pesta percutian.Getty Images

Bintang negara berkahwin dengan Fisher pada 2010 di Ritz-Carlton Reynolds Plantation Georgia, selepas bertunang pada Disember 2009. Mereka mempunyai seorang anak bersama, Isaiah Michael, sekarang 3.

Setakat ini, 2018 telah penuh dengan surut untuk keluarga: penyanyi “Blown Away” mengalami kejatuhan yang teruk di luar rumahnya pada November 2017 dan menghabiskan bahagian awal tahun ini pulih dari pergelangan tangan patah dan 50 jahitan kepadanya muka – tetapi kembali ke gym dengan Fisher dan “Izzy” bulan lepas.

Sementara itu, pada akhir Januari, Fisher mengumumkan rancangannya untuk kembali ke NHL selepas pensiun yang singkat dari sukan itu.

Kami harap anda mempunyai Carrie hari jadi yang gembira, rambut anda sentiasa kelihatan hebat.

Carrie Underwood difoto untuk kali pertama sejak mendapat 40 jahitan muka

Januari.03.201800:34

Loading...