Carrie Underwood mendedahkan rumah telah dilanda tornado Nashville

Carrie Underwood tidak akan membiarkannya sedikit menakutkan.

Superstar muzik negara kelahiran Oklahoma itu bangun pada pagi Rabu untuk merobohkan ribut teruk di kejiranan Nashville, dan mengambil alih Twitter untuk mengusir keseluruhan perkara itu.

“Bangunlah dengan siren angin puting beliung dan hail … cerobong kami kini berada di jalan masuk kami … pokok-pokok pokok di mana-mana … terasa seperti di rumah,” tulis penyanyi itu, dengan bangga menambah hashtag “#okie.”

FOX 17 News di Nashville melaporkan bahawa ribut 100 mph ribut menyebabkan kerosakan kepada pokok dan saluran kuasa – dan sesungguhnya, tornado mungkin mungkin telah menjejaskan.

Carrie Underwood
Ia memerlukan lebih banyak daripada tornado untuk menakutkan pemain asli Oklahoma Carrie Underwood.Nathan Congleton / HARI INI

Tetapi twisters tidak ada yang baru untuk Underwood, yang menghabiskan dua dekad pertama hidupnya di Oklahoma, di mana tornado adalah sepeser pun sedozen. Negeri ini terletak di kawasan sepanjang Great Plains yang dijuluki Tornado Alley.

Malah, Underwood berusia 33 tahun menulis tentang puting beliung pada tahun 2011 yang berjudul “Blown Away,” yang menemui penyampai lagu yang ingin melodi metafora untuk datang dan menghapuskan kenangan zaman kanak-kanak yang menyakitkan.

BERKAITAN: Carrie Underwood menyampaikan penghormatan hari jadi manis kepada anak lelaki: ‘Di mana 2 tahun pergi?’

Sekalipun itu bukan masalah besar untuk Underwood, para peminat berasa lega mendengar bahawa dia, suaminya, pemain Hoki Predator Nashville, Mike Fisher, 36, dan anak mereka Yesaya, yang bertukar 2 pada hari Selasa, tidak dirugikan pada malam Selasa malam.

Tetap selamat, geng!