Carrie Underwood, Kelly Clarkson mempunyai tindak balas yang terbaik untuk tinjauan pendapat mereka

Sekiranya anda bertanya kepada Kelly Clarkson dan Carrie Underwood untuk mengetengahkan pemilihan pemenang “Paling popular” “American Idol”, anda mungkin tidak mendapat respon yang anda jangkakan.

Inilah laman web The Tylt yang belajar, setelah mencatatkan pengundian pada hari Sabtu meminta para pembaca untuk memilih pemenang “Idol” yang terbaik, dengan hanya dua pilihan: Clarkson dan Underwood.

Gambar: 2017 CMT Music Awards - Arrivals / Kelly Clarkson
Carrie Underwood dan Kelly Clarkson adalah kedua-dua pemenang!Getty Images / AP

Pasti, orang adalah undian, dan pada masa ini Underwood sedikit memimpin. Tetapi kedua-dua wanita yang dipersoalkan kini telah ditimbang di Twitter mengenai pengundian itu. Dan kita suka apa yang mereka katakan!

Pertama, Clarkson menyiarkan nota ini dan memperlihatkan Underwood:

Kemudian Underwood melakukannya dengan lebih baik:

Kelly Clarkson adalah pemenang pertama “Idol”, yang membawa pulang hadiah pada tahun 2002; Underwood memperoleh yang terbaik pada tahun 2005. Kedua-duanya telah menjadi superstar pop negara dengan hak mereka sendiri sejak, menjual berjuta-juta album dan membuktikan mereka adalah perjanjian sebenar.

Carrie Underwood mendedahkan wajahnya buat kali pertama sejak kecederaan

Apr.05.201800:27

Pada masa ini, Clarkson membayangkan semua orang sebagai jurulatih pada “The Voice” dan penulis lagu untuk anak perempuan HODA Kotb TODAY Haley Joy; Underwood baru-baru ini mengumumkan dia akan melepaskan muzik baru dan berkongsi beberapa gambar pertama yang kita lihat sejak dia menerima sekitar 40-50 jahitan muka berikutan kejatuhan di mana dia juga memecahkan pergelangan tangannya.

Bagaimana Kelly Clarkson menghidupkan ‘Aku Suka Kau …’ Hoda Kotb menjadi lagu

Mac.08.201803:39

Jelas sekali, wanita-wanita ini tidak boleh dipandang remeh. Kami memilih kedua-duanya!

Ikut Randee Dawn di Twitter.