Carrie Fisher mendapat kejutan pada HARI INI: Lihat dia membuka ‘Star Wars’, cinta dan kehidupan

Carrie Fisher, yang meninggal dunia pada usia 60 tahun, akan sentiasa dikaitkan dengan “Star Wars” dan persembahannya dalam siri filem popular seperti Princess Leia. Tetapi dia tidak sepenuhnya memeluk perhatian yang datang dengan peranan, sekurang-kurangnya tidak apabila filem “Star Wars” yang pertama dikeluarkan pada tahun 1977.

Fisher memberitahu Matt Lauer TODAY dalam wawancara pada 2008 bahawa dia tidak mahu mengikut jejak langkah ibu bapanya yang terkenal, pelakon Debbie Reynolds dan penyanyi Eddie Fisher, dan menjadi penghibur selepas melihat apa yang mereka lakukan.

Carrie Fisher membincangkan kehidupan, keluarga: ‘Jika hidup saya tidak lucu itu akan menjadi kenyataan’

Disember.27.201606:13

“Saya nampak selebriti ibu bapa saya berkurang …. Saya melihat selebriti dan selebriti pergi, ‘Letakkan saya dari itu!'” Katanya..

BERKAITAN: Pelakon Star Wars, Carrie Fisher meninggal pada usia 60 tahun

Kemudian, Ironic bahawa dia berakhir dengan bahagian utama dalam salah satu francais filem terbesar sepanjang masa. Pada masa itu, dia memberitahu Lauer, dia tidak tahu berapa banyak kemasyhuran yang akan membawanya.

“Saya tidak akan pernah melakukannya!” Dia berseru. “Dan semua yang saya lakukan ketika saya benar-benar terkenal adalah menunggu ia berakhir kerana saya tahu itu akan datang.”

Dia mempunyai reaksi yang lebih ringan semasa penampilan di TODAY bersama bintang-bintang Harrison Ford dan Mark Hamill pada tahun 1977, tahun “Episod IV” dibebaskan. Pelakon yang sentiasa ceria ingat bahawa dia telah diiktiraf oleh seorang lelaki yang pernah melihat “Star Wars” sebanyak 12 kali … dan dia bermain jenaka padanya.

Carrie Fisher, Harrison Ford dan Mark Hamill bercakap tentang kemasyhuran Star Wars

Disember.27.201603:09

“Saya pertama kali memberitahu dia bahawa saya adalah hadiah, bahawa pejabat 20th Century Fox telah mendengar dia telah melihatnya 12 kali dan dia mendapat tarikh percuma dengan puteri dan baldi popcorn,” katanya dengan senyuman. “Dia percaya.”

BERKAITAN: ‘Kekuatan gelap hari ini’: Bintang meratapi kehilangan Carrie Fisher

Sudah tentu, Fisher lebih banyak daripada Princess Leia sahaja. Dia adalah manusia yang jujur, seorang penyokong kesihatan mental yang terbuka tentang pertempuran dengan depresi dan gangguan bipolar. Ia adalah sesuatu yang dia tidak merasakan perlunya menjaga dirinya sendiri.

“Orang ramai membuat keseronokan atau tidak mahu sesiapa tahu. Lelaki, saya tidak peduli. Ia seperti kisah perang, “katanya kepada Lauer pada 2008.

BERKAITAN: Carrie Fisher adalah ‘cahaya terang’ bagi orang yang bergelut dengan penyakit mental

Dia juga jujur ​​apabila hubungannya itu, termasuk romantiknya bersama Paul Simon, yang dibincangkan semasa berkhidmat sebagai tetamu bersama bersama Hoda Kotb pada tahun 2012.

Carrie Fisher membincangkan hubungan masa lalu, ‘cinta hidupnya,’ dengan Hoda Kotb

Disember.27.201602:55

Fisher merujuk pemuzik itu sebagai salah satu cita-cita hidupnya, sambil berkata, “Dia seorang artis yang hebat … ia seperti yang dipraktikkan kepada seseorang yang cemerlang.”

Carrie Fisher juga pandai, dan kami akan merinduinya.