Canggung! Lihat kembali pada 6 momen yang patut dikenang dalam sejarah akhir ‘Bachelor’

Lihat? Musim ini “Sarjana Muda” tidak begitu membosankan, selepas semua. Apa yang kita perlukan hanyalah sedikit kesabaran.

Katakan apa yang anda akan mengenai Arie Luyendyk Jr., tetapi dia tidak takut untuk mengakui TV kebangsaan bahawa dia membuat kesilapan. Seperti yang kita pelajari pada musim “Bachelor” pada malam Isnin, dia memecahkan masalah dengan wanita yang dicadangkannya, Becca Kufrin, dan bersama-sama dengan runner up, Lauren Burnham.

The Bachelor Proposal
ABC

Di bawah keadaan yang paling, ini akan menjadi keadaan yang sangat canggung. Tetapi di dunia “Sarjana Muda”, ia tidak menghairankan. (Sesiapa lagi mempunyai kilat Jason Mesnick yang sengit ketika menonton rancangan pada hari Isnin malam?)

Di bawah ini, kita mengkaji semula beberapa saat yang tidak selesa di masa akhir “Bachelor” dan “Bachelorette” terakhir.

Brad Womack memilih tiada, musim 2007 “Sarjana Muda”

Womack boleh memilih DeAnna Pappas. Dia boleh memilih Jenni Croft. Sebaliknya, dia tidak memilih.

Itulah bukan bagaimana “Sarjana Muda” sepatutnya pergi, adakah ia?

Sudah tentu tidak. Jadi Womack kembali ke pertunjukan pada awal tahun 2011 dan mendapati cinta dengan Emily Maynard, mencadangkan kepada beliau dalam perlawanan akhir.

Gambar: EMILY MAYNARD, BRAD WOMACK
Peluang kedua Womack di cinta tidak berjaya dengan baik.ABC

Malangnya, mereka mengumumkan penghujung hubungan mereka pada bulan Jun.

The Jason Mesnick / Melissa Rycroft / Molly Malaney cinta segitiga, 2009 “Sarjana” musim

Ini sepatutnya terdengar kepada anda: Seorang “Sarjana Muda” terlibat dengan seorang wanita, kemudian mengubah fikirannya dan memutuskan bahawa dia ingin bersama lain wanita.

Gambar: JASON MESNICK, MELISSA
Kebahagiaan Rycroft dengan Mesnick tidak lama.ABC melalui AP

Mesnick menafikan percintaannya dengan Rycroft pada “Selepas Final Rose.” “Semenjak semuanya berakhir, perkara-perkara berbeza. Sepanjang beberapa minggu terakhir ini saya tidak dapat berhenti memikirkan Molly, “katanya kepada tuan rumah Chris Harrison. (Sudah cukup, itulah yang dikatakan Luyendyk kepada Kufrin pada malam Isnin.)

Rycroft difahami dengan kecewa dengan Mesnick. “Saya harap lebih daripada apa-apa yang akan berlaku pada hari terakhir, saya akan membiarkan saya pergi daripada melakukan ini kepada saya. Saya sangat marah pada awak, “katanya sambil menangis.

Nasib baik, Rycroft dapat bangkit dengan cepat. Dia kini seorang ibu yang bahagia berkahwin tiga dan mempunyai kerjaya TV yang berjaya.

Mesnick mendapat gembira dengan Malaney. Mereka mempunyai dua orang anak dan baru-baru ini merayakan ulang tahun perkahwinan kedelapan mereka. Bolehkah boks itu baik untuk Luyendyk dan Burnham? Hanya masa akan menentukan.

Jake Pavelka dan perpisahan Vienna Girardi, 2010 “Sarjana Muda” musim

Untuk menguraikan Chris Harrison, ini mungkin merupakan perpecahan yang paling dramatik dalam sejarah “Sarjana Muda” – walaupun semuanya dimainkan beberapa bulan selepas tamatnya musim Pavelka dan Girardi.

Gambar: ABC's
Senyuman itu hilang dengan cepat.Mark Brendel / ABC melalui Getty Images

Pavelka dan Girardi duduk bersama Harrison untuk wawancara televisyen yang disiarkan pada bulan Julai 2010. Mereka bertengkar, mereka menaikkan suara mereka, air mata ditumpahkan. Emosi sangat mentah sehingga Girardi menyerang set.

“Anda adalah orang paling bermakna yang pernah saya jumpai dalam hidup saya!” Dia menangis.

Kedua-duanya berakhir pada spin-off “Pad Bachelor” pada tahun 2011. Tidak menghairankan, ia bukanlah satu perjumpaan hangat dan kabur.

Sean dan Catherine Lowe membuka kejayaan ‘Sarjana Muda’

Oktober.24.201703:39

Juan Pablo Galavis tidak akan memberitahu Nikki Ferrell dia mencintainya, 2014 “Sarjana Muda” musim

Galavis memilih Ferrell tetapi tidak mencadangkan kepadanya. Dia tidak dapat membantah dirinya sendiri, “Saya sayang kamu.” Dia berkata, “Saya suka kamu … banyak,” iaitu … sesuatu.

Gambar: ABC's
Galavis berada dalam “seperti” dengan Ferrell.Rick Rowell / ABC melalui Getty Images

Mereka cuba menyelesaikan masalah mereka pada siri realiti “Pasangan Terapi,” tanpa sia-sia. Menjelang lewat Oktober 2014, kata keluar bahawa mereka telah berpecah.

Nick Viall ingin tahu mengapa Andi Dorfman bercinta dengannya, musim 2014 “Bachelorette”

Viall terasa membutakan apabila Dorfman memilih Josh Murray dan bukannya. Dia masih mencari jawapan apabila dia duduk bersemuka dengan Dorfman pada “Selepas Rose Akhir.” Tanpa mengira, ia mungkin bukan masa terbaik untuk berkongsi tawaran intim tarikh fantasi-suite mereka dengan dunia.

“Mengetahui bagaimana cintanya dengan saya, jika anda tidak cinta dengan saya, saya tidak pasti kenapa anda bercinta dengan saya,” katanya mengulas.

Viall put it all out on the table during
Viall meletakkan semuanya di atas meja semasa “Selepas Final Rose,” dan Dorfman tidak gembira.Getty Images

Dorfman dengan cepat meletakkan Viall di tempatnya, berkata, “Saya fikir itu jenis di bawah tali pinggang. Itulah sesuatu yang harus dilakukan secara persendirian dan dipelihara. “

Itu semua air di bawah jambatan sekarang. Kedua-duanya menghilang apabila Viall adalah “Sarjana Muda” pada tahun 2017, dan dia memohon maaf.

Peter Kraus tidak akan mencadangkan kepada Rachel Lindsay, musim 2017 “Bachelorette”

Lindsay mahu Kraus membuat komitmen, tetapi dia enggan menyuarakan soalan itu. Hei, jika dia tidak bersedia, dia tidak bersedia. Tetapi kata-kata pilihannya meninggalkan sesuatu yang diinginkan.

“Saya mahu orang yang tahu apa yang mereka mahu lakukan,” kata Lindsay kepada Kraus.

“Hebat! Kemudian pergi mencari seseorang untuk menjalani kehidupan yang biasa-biasa saja, “katanya.

Ia dikatakan panas pada masa ini, dan ia tidak mengubah hakikat bahawa kebanyakan “Sarjana Muda” Bangsa menyukai lelaki itu. Dan Lindsay juga menyayanginya – tidak cukup untuk berjudi pada masa depan yang tidak pasti dengannya.

View this post on Instagram

My Ace ♠️🖤 #RnB

A post shared by Rachel Lindsay Abasolo (@therachlindsay) on

Dia sebaliknya menerima cadangan dari Bryan Abasolo; setahun kemudian, mereka masih bersama.

Ikut Shane Lou di Twitter.