Candace Cameron Bure menunjukkan abs di dalam tweet Instagram

Sekarang anda lihat ’em, sekarang anda tidak!

Candace Cameron Bure sempurna, iaitu.

The “Fuller House” bintang toned (dan bukan-toned) perut adalah dipamerkan dalam Instagram Boomerang GIF lucu pelatih lama, Kira Stokes, dikongsi pada hari Isnin.

Pelakon berusia 41 tahun itu turut bersama Stokes dan rakannya, Melissa Coulier, yang sudah berkahwin dengan bintangnya Fuller House, Dave Coulier – dalam klip lucu.

Tonton sebagai ibu dari tiga buff mempamerkan tumut perutnya sesaat, dan kemudian biarkan semuanya nongkrong seterusnya. (Sila klik pada anak panah di tengah gambar untuk mendapatkan pengalaman penuh!)

Hanya beberapa hari sebelum itu, Cameron Bure berkongsi pukulan sendiri melakukan beberapa “kerja gemerlapan bilik persalinan,” dan menjelaskan bahawa Stokes berada di L.A menyerang dia menjadi bentuk ketika dia filem musim 3 dari “Fuller House.”

“Bersiap sedia untuk banyak jawatan kecergasan – hanya memberi amaran kepada anda!” dia menulis.

Dia ditindaklanjuti pada hari Sabtu dengan video kedua-dua wanita super-fit yang terlibat dalam gimnastik yang mengagumkan. Whoa!

Candace Cameron Bure
Bintang Fuller House, Candace Cameron Bure, 41, mengatakan rejimen kecergasannya lebih baik daripada yang dilakukannya pada usia 20-an dan 30-an. Alberto E. Rodriguez / Getty Images

BERKAITAN: ‘Fuller House’ melancarkan pesanan ringkas untuk ulang tahun Candace Cameron Bure

Bintang bekas remaja itu memberitahu HARI SATU pada bulan Februari bahawa walaupun dia kini berumur 40-an, rejimen kecergasannya membolehkannya “merasa lebih baik hari ini daripada ketika berusia 20-an atau 30-an.”

Dan itu sudah pasti menunjukkan!