Bryan Cranston menegaskan peranan ‘Breaking Bad’ Walter White pada ‘SNL’

Dan kami fikir kami telah melihat Walter White yang terakhir! Pembuat mete yang terkenal, yang dimainkan oleh Bryan Cranston dalam siri AMC 2008-2013 “Breaking Bad,” telah kembali, dan dia pilihan Presiden Donald Trump untuk mengetuai Pentadbiran Penguatkuasaan Dadah.

Kejutan ‘SNL’ Bryan Cranston: Walter White sebagai Ketua DEA Donald Trump

Disember.12.201600:48

Sekurang-kurangnya, itu adalah premis lakaran pembuka “Saturday Night Live” hujung minggu ini, yang mengejek pemilihan kabinet Trump. Cranston muncul untuk memainkan peranan White, yang menjelaskan dalam satu wawancara berita mengapa dia harus menjalankan DEA. Jika anda telah melihat “Breaking Bad,” anda tahu bahawa White mempunyai banyak pengalaman di dunia dadah.

White berkata bahawa walaupun dia tidak tahu Trump secara peribadi, dia seorang peminat gaya presiden pilihan.

BERKAITAN: Bryan Cranston berkata dia mahu bermain Donald Trump – menonton kesan ‘hooooge’ nya

Bryan Cranston di ‘SNL’ cameo: Saya mahu tweet dari Donald Trump!

Dis.13.201605:06

“Dia bertindak pertama dan kemudian bertanya soalan kemudian,” White mengulas. “Saya juga suka dinding yang dia mahu bina. Tidak ada apa-apa yang datang dari Mexico, yang bermakna banyak persaingan yang kurang untuk kita semua. “

“Maksud anda pekerjaan?” Dia ditanya. “Tentu,” jawab White dengan senyuman.

Bryan Cranston reprises 'Breaking Bad' role on 'SNL'
Ia tidak berbunyi seperti Walter White (Bryan Cranston) telah meletakkan ubatnya di belakangnya.SNL / Universal Television

“Donald Trump dan saya bersetuju: Sudah waktunya untuk membuat Amerika masak lagi. Kami mahu mengisi negara ini dengan warna merah, putih dan banyak biru, “White menyatakan, merujuk kepada tandatangan produk meth biru.

BERKAITAN: Bryan Cranston, Amy Schumer menafsirkan secara mendalam Drake’s ‘Hotline Bling’

Ia adalah satu kejutan yang menyenangkan untuk melihat Cranston sebagai Putih sekali lagi, mengingati nasib White dalam siri seri “Breaking Bad.” Peminat akan sangat gembira dengan semua “Breaking Bad” dalam lakaran. Tonton secara keseluruhan di atas!

Bryan Cranston: Bekerja di ‘Seinfeld’ seperti pergi ke kem komedi

Jul.11.201604:42

Ikut Shane Lou di Twitter.