Bryan Cranston menegaskan bahawa ‘Breaking Bad’s’ Walter White mungkin hidup

Peminat menulis obituari dan juga mengadakan pengebumian palsu untuk “Breaking Bad’s” Walter White selepas penamat siri menunjukkan kepimpinan Bryan Cranston yang mati di tengah-tengah alat perdagangannya.

Tetapi sekarang, pelakon itu mengisyaratkan bahawa Heisenberg mungkin tidak seperti mati kerana setiap orang kelihatan berfikir. Kegembiraan itu datang semasa wawancara di CNN Khamis, apabila tuan rumah Ashleigh Banfield mengapungkan teorinya kepadanya.

“Saya tidak pasti anda telah mati,” kata Banfield. “Mata anda terbuka, dan saya fikir, ‘Bagaimana jika polis hanya membawanya ke dalam tahanan, dia menjadi lebih baik, keluar dan hanya pergi kacang?”

“Anda tidak pernah melihat beg zip atau apa-apa,” kata Cranston. (Katakanlah apa ?!)

“Adakah dia mati?” Banfield bertanya keluar.

“Saya tidak tahu!” pelakon itu mengakui. 

Dan apabila ditanya sama ada peminat akan melihat lagi Walter White, Cranston menjawab dengan mengangkat bahu kecil, “Jangan pernah berkata tidak, katakan saja.”

Walaupun persembahan berakhir pada bulan September, ini bukan akhir dari alam semesta “Memecahkan Bad”. Seorang pemain berpusat di sekitar peguam Saul Goodman (Bob Odenkirk) berjudul “Better Call Saul” adalah dalam karya. Bintang “Bad” Aaron Paul, yang bermain Jesse Pinkman, telah berkata dia ingin terlibat, tetapi lebih daripada itu, “Kedua-dua Bryan dan saya mahu menjadi sebahagian daripada itu,” kata pelakon itu kepada Butiran. Jadi di sana adalah berharap lebih banyak daripada Walter White!

Tetapi sehingga itu, Cranston bergerak. Dia kini bintang sebagai Lyndon B. Johnson di Broadway bermain “All the Way,” dan mempunyai bahagian dalam blockbuster musim panas “Godzilla.” Bagi filem bajet yang besar, ternyata pelakon hampir meluluskan projek itu.

“Keluar dari ‘Memecahkan Bad,’ … Saya fikir, ‘Oh, saya perlu melakukan sesuatu yang mempunyai kualiti yang sama dan menulis bahawa” Breaking Bad “adalah, dan saya memegangnya dengan standard yang sangat tinggi,” kata Cranston pada CNN. “Dan kemudian saya menyedari, ‘Baiklah, itu tidak adil!’ dan saya sukakan Godzilla. Itulah raksasa kegemaran saya yang membesar. “

Watch: Bryan Cranston memberitahu HARI INI, Godzilla adalah ‘sentiasa kegemaran saya’

Dia mendedahkan bahawa kerana naratif ayah-son dalam “Godzilla,” dia memutuskan untuk melakukan filem itu. Dan kemudian Cranston menyedari betapa baiknya bahagian itu.

“Saya fikir, ‘Oh, inilah yang harus saya lakukan kerana ia tidak akan dibandingkan dengan’ Breaking Bad ‘,” katanya. “Ia genre yang sangat berbeza, ia sangat menyeronokkan.”

Tetapi jangan fikir dia tidak berterima kasih kepada kejayaan AMC untuk merangsang kerjaya yang besar. “Saya sangat berterima kasih untuk itu,” kata Cranston.

Ikut Anna Chan di Google+ dan Twitter.