Britney kepada anak-anak: Anda berdua salah!

Dengan pertempuran pemanasan antara Britney Spears dan Kevin Federline, kemahiran momma pop tart berada di bawah mikroskop besar. Dan mungkin mereka sepatutnya, diberi pendedahan Bintang yang akan datang. Mengungkap intel yang diperoleh dari afidavit dari tiga bekas pekerja Britney, sumber yang tidak disebutkan namanya menumpahkan barang atau, dalam hal ini sangat buruk, ke majalah.

Rupa-rupanya, apabila Brit tidak sibuk mengisi anak-anak yang penuh dengan ramuan kafein mereka yang suka kafein, termasuk kopi, “dia juga membolehkan mereka duduk di lampin yang kotor selama berjam-jam sehingga orang lain mengubahnya,” kata sumber kepada Star. “Dan dia menyimpan kedua-dua kanak-kanak sehingga larut malam untuk memastikan mereka tidur lewat – ini termasuk membangkitkan mereka jika mereka tidur sebelum 11 p.m.” Tidak hairanlah mereka memerlukan kopi yang banyak!

Seperti yang dikatakan oleh anaknya yang lain, sumber Star berkata, “dia cuba memerah gigi (Sean Preston) menggunakan Crest Whitestrips, tetapi dia terus menangis. Akhirnya, Britney melemparkannya ke luar, memberitahu Sean, ‘Baiklah, anda hanya akan mempunyai gigi hodoh!’ “

Setakat ini wahyu yang paling meletup yang dipaparkan dalam laporan Star adalah bagaimana BritBrit bercakap kepada anak lelakinya. “Ketika Britney kecewa, dia berteriak dan menjerit pada anak lelaki itu dan berkata kepada mereka, ‘Anda berdua adalah kesilapan!’ Dia memanggil mereka ‘beban, kesakitan di keledai dan alasan (ayah) kamu pergi,'” kata sumber.

OK, bukan betul-betul ibu dari bahan tahun ini, tetapi sebelum semua kemahiran keibubapaannya ditolak, hanya adil untuk menyebutkan apabila Brit mendapatnya dengan betul. TMZ.com melihat ibu mama berusia 25 tahun itu mengambil makanan untuk makan malam di restoran L.A. yang bergaya, menegur paparazzi kerana menyusul mereka ke dalam bilik mandi dan meletakkan Jayden James di kerusi keretanya – cara yang betul. Lihat, ini perkara-perkara kecil yang sepenuhnya flip imej seseorang. Atau, setidaknya, berharap Brit lebih baik lagi.

Dalam pertahanan Fed-Ex?!Adakah mengejutkan keluarga Britney pro-Federline? TMZ baru-baru ini melaporkan persekutuan Mrs. Mama Spears / Federline yang bertujuan untuk mendapatkan kembali Britney menjadi pemulihan. Dan menurut majalah Life & Style, sis kecil Brit Jamie Lynn lebih tipis dari possum di sudut kerana keengganan sis besar untuk membersihkan perbuatannya.

Pada usia 16 tahun, Jamie Lynn mungkin lebih banyak daripada penatua berusia 25 tahun itu. Menurut seorang insan Life & Style, remaja itu memberitahu BritBrit bahawa dia membawa perang penjagaan kanak-kanak ini pada dirinya sendiri. “Anda mahu bayi-bayi itu, dan lihat apa yang kamu lakukan!” Life & Style memetik Jamie Lynn. “Saya gembira Kevin akan membawa mereka!”

Dan ia kelihatan seperti K-Fed sudah bersedia untuk pengambilalihan. “Rumah itu bukti anak, kecuali studio rakaman,” kata sumber kepada 24Sizzler.com. Dan tidak seperti mama gila mereka, Jayden James dan papa Sean Preston telah mengubah cara berpesta, melaporkan laman web gosip. “Seperti tahun lepas, dia sudah matang. Ia seperti menarik gigi supaya dia keluar sekarang. Dia tidak mahu keluar. Dia hanya mahu pulang bersama anak-anak. “

Kemudian ada orang yang mengesyaki semuanya bertindak. TMZ melaporkan bahawa sumber-sumber yang berkaitan dengan pertempuran penjagaan mengatakan pemfailan undang-undang Fed-Ex lebih banyak tentang wang daripada orang tua matang. Menanya soalan berjuta-juta dolar yang mungkin hanya Shar Jackson (Baby Mama Kevy yang lain) boleh menjawab, TMZ bertanya ini: Kenapa panik tiba-tiba atas kebajikan kiddy selepas ketiadaan hampir tiga bulan daripada kehidupan mereka?

Menurut TMZ, Britney telah memohon Fed-Ex untuk terus berhubung isu-isu keibubapaan, tetapi penderma spermanya tidak menjawab panggilan itu. Laman web melaporkan khabar angin bahawa notis pemendapan Britney yang diterima daripada peguam Kevin adalah mengenai Benjamins – dengan sebutan Jayden atau Sean Preston. Mengejutkan!

Tetapi Britney dan sepupu / bekas pembantunya bukanlah satu-satunya yang berkhidmat. Peguam K-Fed terus menghantar notis pendeposit seperti kad Krismas. TMZ melaporkan penerima seterusnya kemungkinan besar bekas pembantu, Shannon Funk. Ini tidak baik untuk Britney. Shannon adalah pembantu du jour hari Britney OK! Majalah photo shoot debacle, ketika Brit menggunakan couture secara bergantian sebagai tidur ayam goreng dan doggie weewee pad. Menurut TMZ, Shannon juga merupakan sumber rahsia OK mengenai pendedahan Britney yang tidak mempedulikannya. Rupa-rupanya, “ibu ibu perkataan” bukan moto.

Brit dengan cepat …Masih menyembunyikan kunci dirinya dari pandangan umum, kamera TMZ.com menangkap ping Britney yang terbungkus dan terbungkus untuk seorang lagi lelaki baru. Dia mengendalikan beberapa rambut rambut sebelum memutuskan bulu tiruan itu layak untuk membuat tontonan awam. Rambut palsu yang lebih baik daripada lebih banyak anak anjing! … Gadis kami mungkin menjadi kereta api yang berjalan keluar dari pucuk foto sendiri, tetapi itu tidak bererti dia tidak boleh dipekerjakan. Mark Malkin (dari E!) Mendakwa bahawa Miss Spears mungkin mendapat tempat pembukaan di MTV Video Music Awards yang akan datang. Tetapi masih banyak masa untuk dia keluar sebelum tarikh 9 September VMA. … Sekali lagi kamera TMZ berada di tempat kejadian untuk menangkap Brit dalam tindakan, kerana puteri pop memohon Fanta soda pada makanan segera. Orang yang mengambil pesanannya bercakap dengan aksen Sepanyol, dan Britney, dengan usaha yang aneh untuk difahami, juga memberi respons. El Fanta, terima kasih, ya!

Tidbit tabloid disusun oleh Helen A.S. Popkin dan Ree Hines.

Loading...