Brandon Hantz bersumpah untuk kembali ke ‘Survivor’: ‘Banyak orang di TV lebih gila daripada saya’

Jeff Probst tries to calm Brandon Hantz of the Bikal Tribe during the explosive fifth episode of
Jeff Probst cuba menenangkan Brandon Hantz dari Bikal Tribe semasa episod kelima letupan “Survivor: Caramoan – Peminat vs. Kegemaran.”Monty Brinton / CBS / Today

Kemelut emosi Brandon Hantz pada “Survivor: Caramoan” terkejut, sedih dan kecewa kebanyakan peminat rancangan realiti CBS.

Ramai juga mempersoalkan sama ada anak saudara ternama archvillain Russell Hantz walaupun cukup psikologi untuk bersaing dalam persaingan yang melelahkan.

Tetapi bukan Brandon sendiri. “Tidak ada sebab untuk bimbang apa-apa,” dia memberi jaminan The Clicker dalam wawancara Khamis, sambil menambah bahawa dia tidak menerima apa-apa rawatan perubatan. “Saya melakukan yang baik.”

Apakah tindak balas keluarga anda terhadap episod ini??

Mereka menyukainya. Kami semua melompat ke atas dan ke bawah. Kebanggaan Russell terhadap saya … hubungan saya dan Russell telah berkembang dengan begitu banyak. Dia pasti menghormati saya sebagai Survivor sekarang. Saya ingin bersaing dengannya. Kami cuba membuat ini berlaku.

Dengan keluar rumah anda dan paman anda yang lain (Willie Hantz) daripada “Big Brother,” bukan klan Hantz yang dilakukan dengan TV realiti?

Tiada jalan. Kami adalah realiti TV. Kami seperti Kardashians, tetapi lebih panas.

Adakah anda ada apa-apa? lakukan menyesal tentang kelakuan anda?

Jujur, tidak. Selain daripada fakta bahawa saya tidak mahu ia memberi kesan kepada saya tidak dapat bermain semula. Tetapi semua orang suka saya sejauh yang saya tahu. Saya rasa seperti Jeff (Probst) benar-benar peduli dengan saya dan benar-benar bimbang, tetapi memahami maksud saya pada masa itu dalam hidup saya.

Bagaimana hendak keluar apa yang anda sebut “istilah anda” berbeza dari berhenti?

Ayuh, berikan saya rehat. Terdapat perbezaan besar. Semua orang mempunyai kelemahan di luar sana. Semua orang yang pernah bermain “Survivor” ingin berhenti pada satu ketika … Saya mahu peluang untuk kembali dan menebus diri saya untuk kali ketiga kerana saya sudah berada dalam banyak omong kosong. Mungkin kali ketiga pesona, sudah. Mereka sudah membuang cabaran, jadi siapa berhenti: saya atau mereka?

Perbezaan antara saya dan mereka adalah saya akan memberitahu anda “Saya tidak berasa seperti ini lagi” daripada menjadi pintar dan menyimpannya pada diri saya sendiri dan meraihnya lima minit kemudian.

“Survivor: Caramoan’s” Brenda Lowe dan keselesaan Dawn Meehan Andrea Boehlke dari Bikal Tribe dalam “Persona Non Grata.”Monty Brinton / CBS / Today

Apa yang anda fikir anda akan lakukan jika Jeff tidak menghalang anda – dan itu adalah urutan bahu yang terbaik yang pernah anda miliki?

Luar biasa. Tangan yang paling lembut di dunia. Dia lelaki yang baik. Dia benar-benar cuba untuk berada di sana untuk saya, lelaki. Dia melindungi saya dari diri saya … Beri saya rehat di sini, saya terpaksa berurusan dengan Phillip.

Ugh.

Yeah! Anda tidak mendapat nama. Sebaik sahaja anda kecewa dengan saya, anda mungkin mahu memikirkan semula perasaan anda pada “Survivor.” … Orang boleh menghormati atau tidak, tetapi kemungkinan besar anda akan melihat saya lagi.

Apa yang membuatkan anda percaya CBS akan kembali kepada anda?

Apa yang membuat anda percaya CBS akan kembali kepada saya?

Saya tidak percaya mereka akan.

Oh. OKEY. Kami mempunyai beberapa ulasan bercampur dengannya. Ia membuatkan saya percaya kerana saya hanya saya – saya benar. CBS percaya kepada saya, saya benar-benar percaya. Jeff menekankan dia peduli dengan saya. Cinta adalah perkataan yang kuat, dan saya fikir ada tahapnya, saya tidak mengatakan lelaki itu suka saya seperti keluarga, tetapi dia menjaga saya.

Saya fikir mereka memerlukan beberapa bukti bahawa semuanya adalah OK. Dan saya menghormati itu, walaupun saya tahu segala-galanya baik-baik saja. Mereka pasti memerlukan sokongan, tetapi saya fikir ramai orang di TV lebih gila daripada saya. Itulah yang membuatkan anda menonton TV.

Adakah anda akan melihat jika Brandon kembali kepada “Survivor”? Sekiranya dia bermain di tempat pertama? Beritahu kami di laman Facebook kami!

Kandungan yang berkaitan:

  • Brandon Hantz melancarkan krisis epik pada ‘Survivor: Caramoan’

Lebih dalam The Clicker: