Brad Pitt membuka mengenai perpecahannya dengan Angelina Jolie, berhenti minum

Brad Pitt menyimpan profil rendah dalam tempoh tujuh bulan sejak berita mengenai perpecahannya dengan Angelina Jolie mengejutkan peminat.

Sekarang, pemenang Oscar membuka kepada Gaya GQ mengenai perceraian berprofil tinggi pasangan itu, enam anak mereka dan keputusannya tahun lepas untuk berputus asa minum.

Brad Pitt opens up about his split from Angelina Jolie in a candid interview in the summer issue of GQ Style.
Brad Pitt membuka mengenai perpecahannya dari Angelina Jolie dalam temuramah terang dalam isu musim panas Gaya GQ.Ryan Mcginley secara eksklusif untuk GQ Style

Bintang terang “Allied”, yang muncul dalam tiga versi penutup majalah itu, mengakui banyak perjuangannya baru-baru ini telah “ditindas diri.”

Brad Pitt bercakap mengenai perpecahannya dengan Angelina Jolie

Mei.03.201706:15

“Saya masih ingat beberapa tempat di sepanjang jalan di mana saya telah menjadi sangat penat dalam diri saya, dan ini adalah satu yang besar. Momen-momen ini sentiasa menjadi penjana yang besar untuk perubahan,” kata Pitt, 53..

Brad Pitt
Brad Pitt berpandangan pada isu musim panas Gaya GQ.Ryan Mcginley semata-mata untuk GQ

“Tetapi saya, secara peribadi, saya tidak ingat hari ini sejak saya keluar dari kolej ketika saya tidak bercanda atau mempunyai sesuatu,” kata pelakon yang memanggil dadah dan alkohol “pacifiers” yang membolehkannya menyimpannya “berlari dari perasaan.”

“Maksud saya, saya menghentikan segala-galanya kecuali meletus ketika saya memulakan keluarga saya, tetapi pada tahun lepas, saya tahu bahawa saya tidak berurusan dengannya, saya terlalu sibuk,” katanya. “Ia hanya menjadi masalah.”

Brad Pitt on one of three covers of the summer edition of GQ Style.
Brad Pitt pada salah satu daripada tiga liputan edisi musim panas Gaya GQ.Ryan Mcginley secara eksklusif untuk GQ Style

Pitt, yang mendedahkan dia melihat ahli terapi, tidak menyentuh minuman dalam tempoh enam bulan: “Saya mempunyai perasaan saya di hujung jari saya sekali lagi. Saya fikir itu sebahagian daripada cabaran manusia: Anda sama ada menafikan mereka semua hidup anda atau Anda menjawabnya dan berkembang. “

Jolie, 41, memfailkan perceraian pada September lalu, hanya beberapa minggu selepas ulang tahun perkahwinan kedua pasangan itu. Dia juga mencari penjagaan fizikal tunggal anak mereka – Maddox, 15, Pax, 13, Zahara, 12, Shiloh, 10, dan kembar Knox dan Vivienne, 8.

Brad Pitt
Brad Pitt dalam edisi musim panas Gaya GQ.Ryan Mcginley semata-mata untuk GQ

Hanya mempunyai hak lawatan yang sukar, kata Pitt, tetapi dia dan Jolie kini bekerjasama atas syarat penyelesaian perceraian mereka.

“Ia hanya sangat berantakan untuk anak-anak, tiba-tiba keluarga mereka hancur,” kata Pitt.

Ryan Mcginley secara eksklusif untuk GQ Style

BERKAITAN: Angelina Jolie berpisah dengan Brad Pitt: ‘Kami akan sentiasa menjadi keluarga’

Pelakon itu berkata anak pasangan itu adalah keutamaannya.

“Keluarga pertama. Orang-orang di tempat tidur mereka tidak bercakap tentang apa yang mereka peroleh atau dianugerahkan, “kata Pitt.” Mereka bercakap tentang orang tersayang atau penyesalan mereka. “

Isu musim panas GQ Style melanda gerai surat khabar di New York dan L.A. pada 8 Mei, dan di seluruh negara pada 16 Mei.