Bolehkah ‘Nanny’ menjadi kebangkitan seterusnya ’90an? Fran Drescher menunjukkan sesuatu yang ‘besar’

Televisyen masa kini sudah matang untuk reboot dan kebangkitan semula, dan bintang bekas “The Nanny” tahu itu.

Malah, Fran Drescher mungkin sudah mempunyai sesuatu yang “besar” dalam kerja-kerja.

The Nanny
Charles Shaughnessy dan Fran Drescher dalam “The Nanny.”Getty Images

“Kami bercakap mengenainya,” dia mengaku semasa berbual dengan Entertainment Tonight pada hari Isnin “Revolusi” Kebanggaan manfaat.

Dan apabila dia berkata kita, dia bermakna dirinya dan “Nanny” bersama pencipta (dan bekas suami), Peter Marc Jacobson.

“Kami sedang berusaha untuk projek yang sangat besar,” katanya, dengan jelas membayangkan beberapa jenis tindakan untuk sitkom tercinta ’90s. “Ia akan menjadi sangat menarik untuk peminat, tetapi saya tidak bebas untuk mengumumkannya tetapi ia akan menjadi besar.”

Gambar: Paul Mitchell School's 15th Annual FUNraising Gala - Arrivals
Fran Drescher membayangkan sebuah “Nanny” baru yang tidak hanya mengambil tempat yang lama ditinggalkan.Getty Images

Walau bagaimanapun, ia mungkin tidak bermula di mana plot berakhir beberapa dekad lalu.

“Perkara itu adalah persembahan kami akan menjadi watak yang sama 20 tahun kemudian, (tetapi) kita tidak boleh mengambil tempat yang kita tinggalkan,” jelasnya. “Tetapi dengan cara ini, itu boleh menjadi benar-benar baik, kerana persembahan itu boleh mempunyai selekoh segar untuk itu.”

Apabila penonton terakhir meninggalkan protagonis Fran Fine, dia berkahwin dengan bos Maxwell Sheffield, dan Drescher fikir pengasuh mantan sekarang telah lama memanfaatkan status kerak atasnya.

the-nanny-inline-today-160328
Lauren Lane, Madeline Zima, Charles Shaughnessy, Fran Drescher, Daniel Davis, Nicholle Tom dan Benjamin Salisbury dalam “The Nanny” (1996).© CBS / Courtesy Everett Collection

“Dia mungkin telah terlibat dalam lebih banyak perkara yang terlibat dengan Fran Drescher,” kata aktivis dan pelakon itu. “Semua jenis perkara dari isu alam sekitar, kesihatan, kebebasan sivil – itulah yang saya fikir Fran akan lakukan sekarang, membuka mulut Queens besar untuk kebaikan yang lebih baik.”

Hanya masa yang akan memberitahu jika penonton dapat melihat yang dikemas kini mengambil watak itu, tetapi dengan mania pembuatan semula masih berkuat kuasa – walaupun selepas kekacauan “Roseanne” baru-baru ini – dan pelakon sanggup yang masih dekat, ia boleh berlaku.