Bolehkah anda mengendalikan kebenaran? Bob Ross yang terkenal dengan rambut kerinting sebenarnya lurus

Pokok-pokok kecil yang bahagia sedikit sedih dan tidak akan ada yang sama sekali lagi sekarang bahawa kita tahu kebenaran mengenai rambut Bob Ross.

Ya, bulu keriting Bob Ross sebenarnya lurus

Sep.01.201601:23

Afro melengkung yang hebat yang mempunyai pandangan mata burung untuk semua ciptaannya selama 30 minit yang indah pada “The Joy of Painting” pada tahun 1980-an dan awal 1990-an adalah (gasp!) Perm.

Selain itu, Ross membencinya. Semua yang kita tahu tentang dunia adalah dusta.

“Dia mendapat idea yang terang ini bahawa dia boleh menyimpan wang pada potongan rambut,” kata rakan perniagaannya yang lama, Annette Kowalski kepada NPR. “Jadi dia membiarkan rambutnya tumbuh, dia mendapat perm, dan memutuskan bahawa dia tidak akan memerlukan potongan rambut lagi.”

Ross baru sahaja bersara dari Angkatan Udara selepas 20 tahun perkhidmatan dan cuba menjadikannya sebagai seorang artis ketika dia meninggalkan rambut lurusnya di dalam tong sampah sejarah.

Sebagai seorang lelaki muda, gaya rambut pra-permunya lebih inspirasi untuk Ice Vanilla masa depan.

Lihat pos pada imgur.com

Dan walaupun rambutnya kemudiannya lebih banyak daripada “Adakah itu benar atau buruk?” pelbagai. Jujurlah, adakah anda mengambil nasihat lukisan yang menenangkan dari itu lelaki? Dalam pembelaannya, ada sesuatu yang perlu dilakukan.

Lihat pos pada imgur.com

Sebaik sahaja Ross mendapat populariti, ‘dunia beku menjadi sebahagian daripada identitinya bahawa ia juga termasuk dalam logo syarikatnya. Tidak ada yang akan kembali.

“Dia tidak pernah dapat mengubah rambutnya, dan dia sangat gila tentang itu,” kata Kowalski. “Dia bosan dengan rambut kerinting itu.”

Ross, yang meninggal pada tahun 1995 pada usia 52 tahun, telah hidup melalui Netflix untuk menenangkan generasi yang lain dengan suara yang menenangkan dan bercakap tentang pokok-pokok kecil yang bahagia dan sungai yang tenang. Semua sementara diam-diam mahu merobek rambutnya.

Ikuti penulis TODAY.com Scott Stump di Twitter.