Bob Saget bertukar menjadi 60: Lihat cast ‘Full House’, sekarang dan sekarang

Selamat ulang tahun ke-60, Bob Saget!

Penuh House cast
Dave Coulier (Joey), Jodie Sweetin (Stephanie), Candace Cameron (DJ), Bob Saget (Danny), Ashley Olsen (Michelle), John Stamos (Jesse)ABC melalui Getty Images

Perkara-perkara telah menjadi bulatan penuh untuk bintang “Rumah Penuh”, yang merayakan hari jadi tonggak hari Selasa. Dari tahun 1987 hingga 1995, Saget memainkan Danny Tanner, seorang ayah janda yang memanggil kawannya, Jesse Katsopolis (John Stamos) dan Joey Gladstone (Dave Coulier) untuk menolong tiga anaknya, D.J. (Candace Cameron Bure), Stephanie (Jodie Sweetin) dan bayi Michelle (dimainkan oleh kembar yang sama dengan Mary Kate Olsen dan Ashley Olsen).

Bob Saget, Candace Cameron, (bottom): Jodie Sweetin, Ashley Olsen, 1988
Bob Saget, Candace Cameron, Jodie Sweetin dan Ashley Olsen adalah antara bintang-bintang ABC sitcom “Full House.”(C) Hiburan Lorimar Filem / Pengiktirafan Everett Collection

Hampir tiga dekad selepas sitkom ABC membuat Saget nama rumah tangga, pelawak telah kembali menggantung dengan keluarga Tanner yang dilanjutkan di “Fuller House” Netflix.

Itu membuat kita berfikir: Apa yang telah dilakukan oleh “Full House” utama yang telah dilakukan beberapa tahun kebelakangan ini? Ya, sebahagian besar pelakon asal menandatangani untuk “Fuller House,” tetapi apa yang mereka – dan dua “Fuller House” tidak menunjukkan – melakukan sebelum itu? Mari kita lihat pelakon utama “Full House,” sekarang dan sekarang.

Bob Saget (Danny Tanner)

Bob Saget
Bob SagetPengiktirafan Everett Collection; AP

Kemudian: Karakter Saget mengangkat ketiga-tiga anaknya di San Francisco yang lebih besar, dan memberikan pelajaran tulus dalam beberapa minit terakhir episod sebagai lagu melodi piano yang dimainkan di latar belakang.

Sekarang: Selain “Fuller House,” Saget terus melakukan standup, dan menyuarakan peranan penyampai dalam sitkom CBS yang lama, “Bagaimana Saya Bertemu Ibu Anda.”

John Stamos (Jesse Katsopolis, aka Paman Jesse)

John Stamos
John StamosABC melalui Getty Images; Getty Images

Kemudian: Menjadi sangat kacak. Berkata “Bersabarlah!” dengan bergerombol. Menyentuh gendang untuk Boys Beach.

Sekarang: Masih melakukan semua perkara itu, tetapi 52 tahun, di atas itu, adalah penuaan ke belakang entah bagaimana. Dia juga dibintangi sebagai Jimmy Martino, seorang lelaki yang menyesuaikan diri dengan kehidupan selepas dia tahu dia adalah seorang bapa dan seorang datuk, di Fox “The Grandfathered”.

LEBIH: John Stamos membawa keseronokan kepada kanak-kanak dengan penyakit yang serius – lihat gambar manis

Dave Coulier (Joey Gladstone, aka Uncle Joey)

David Coulier
David CoulierPengiktirafan Everett Collection; Getty Images

Kemudian: Pemotongan. Ia. Ouuuuut. Dan memberi dunia penyamaran Popeye itu tidak pernah tahu ia diperlukan, tetapi tiba-tiba tidak dapat hidup tanpa.

Sekarang: Coulier, 56, terus menyampaikan tayangan untuk dua siri Swim Dewasa, “Robot Chicken” dan “China, Illinois.” Dia juga membuat cameo di Stamos-tastic “Grandfathered.”

Candace Cameron Bure (D.J. Tanner)

Candace Cameron Bure
Candace Cameron BurePengiktirafan Everett Collection; WireImage

Kemudian: Menjadi anak perempuan Tanner yang berpengaruh dan (biasanya) yang bertanggungjawab dan sering bertindak dengan lebih matang daripada Jesse dan Joey.

Sekarang: Setelah mencapai hari jadi tonggak sejarahnya sendiri (40) bulan lalu, Cameron Bure sibuk dalam beberapa tahun kebelakangan ini sebagai tuan rumah, bintang filem filem dan juga sebagai penari, yang dia tunjuk sebagai pemenang tempat ketiga pada Musim 18 “Menari dengan Bintang.”

Projek sampingan Bob Saget: Menggunakan komedi untuk mencari ubat

Februari.26.201603:14

BERKAITAN: Candace Cameron Bure bertukar menjadi 40: Lihat ‘Bintang Fuller House’ penghargaan hari jadi manis

Jodie Sweetin (Stephanie Tanner)

Jodie Sweetin
Jodie SweetinKoleksi Courtesy Everett; AP

Kemudian: Sebagai kanak-kanak tengah yang terkejut, Sweetin yang sering mengecewakan Stephanie menyampaikan salah satu frasa tangkapan yang paling tidak dapat dilupakan: “Betapa kasar!”

Sekarang: Sejak 2011, Sweetin, 34, telah membintangi siri web (“Tidak Dapat Ditahan”), muncul dalam dua filem TV (“Singled Out” dan “Membela Santa”), memperoleh kredit indie-film (” Mickey “) dan dilancarkan dalam realiti TV (” Medium Hollywood dengan Tyler Perry “dan musim semasa” Menari dengan Bintang “).

Mary-Kate Olsen dan Ashley Olsen (Michelle Tanner)

Olsen Twins
Olsen TwinsKoleksi Courtesy Everett; Ciri Rex

Kemudian: Hanya 15 bulan ketika “Full House” ditayangkan pada bulan September 1987, Mary-Kate dan Ashley Olsen bergilir memainkan bayi Michelle, dan menjadi alat peraga manusia yang menarik untuk mencuri adegan-adegan (terutama ketika berseru, “You got it, dude! ).

Sekarang: Kembar Olsen, 29, adalah ahli tunggal “Full House” dalam senarai ini untuk tidak muncul dalam Musim 1 “Fuller House.” Menurut penerbit eksekutif Bob Boyett, Ashley memberitahunya bahawa dia tidak “merasa selesa bertindak” kerana dia tidak berada di kamera sejak berusia 17 tahun, dan Mary Kate – yang muncul dalam filem 2011 “Beastly” – memberitahunya masa tidak sesuai, Orang dilaporkan. Tetapi adik-beradik itu tidak begitu bergelut. Terima kasih kepada siri blockbuster kembar rumah-video yang ditujukan kepada kanak-kanak dan kejayaan seterusnya dalam dunia fesyen, nilai bersih gabungan mereka telah dianggarkan sebanyak $ 100 juta atau lebih.

‘Fuller House’: Melihat di belakang tabir

16.16.201601:18

BERKAITAN: John Stamos mendapat kembar oleh kembar Olsen dalam video pengembaraan yang menarik

Lori Loughlin (Rebecca Donaldson-Katsopolis, aka Aunt Becky)

Lori Loughlin
Lori LoughlinPengiktirafan Everett Collection; AP

Kemudian: Rebecca Donaldson yang dianjurkan oleh Loughlin bersama “Wake Up, San Francisco” dengan Danny Tanner, dan kemudian jatuh untuk (dan berkahwin) stud resapan Girard Street, Jesse Katsopolis.

Sekarang: Sejak membungkus peranannya sebagai Debbie Wilson pada “90210” CW pada tahun 2012, pelakon berusia 51 tahun itu telah melayari “Psych,” “Major Crimes” dan “Disenaraikan,” dan menjadi pangkalan Hallmark Channel melalui siri “Bila Panggilan Jantung “dan lima filem TV” Garage Sale Mystery “.

Andrea Barber (Kimmy Gibbler)

Andrea Barber
Andrea BarberPengiktirafan Everett Collection; AP

Kemudian: Tukang gunting rambut memainkan jiran bernuansa Tanners dan kawan baik D.J. – siapa yang boleh, katakan, aneh dan aneh.

Sekarang: Barber, 39, kebanyakannya ditinggalkan Hollywood selepas “Full House” dibungkus pada tahun 1995, membuat pengecualian untuk dua pertunjukan “Rumah Penuh” yang berkaitan: Satu lakaran Lucah Atau Die 2012 yang memaparkan dirinya dan Coulier, dan, tentu saja, “Fuller House” Kimmy kembali membantu DJ Tanner-Fuller dan Stephanie menaikkan tiga lelaki lelaki D.J..

BERKAITAN: ‘Fuller House’ Musim 2 sedang dijalankan! Lihat gambar pertama

Mereka semua membesar begitu cepat.

Ikuti penulis TODAY.com, Chris Serico di Twitter.

Imbas kembali! Lihat cerita berkongsi Candace Cameron Bure mengenai suaminya pada HARI INI

Apr.05.201601:52