Bob Saget berkongsi gambar lucu dengan anak-anak TV Candace Cameron Bure, Ashley Olsen

Pelakon “Full House” ternyata telah menghabiskan banyak masa yang berkualiti bersama semasa penggambaran reboot Netflix yang akan datang di sitkom.

Tetapi dua bintang asalnya tidak hadir dari reuni Tanner: kembar Mary-Kate dan Ashley Olsen, yang dilaporkan tidak akan memungkiri peranan mereka sebagai Michelle di “Fuller House.”

Walau bagaimanapun, Ashley masih mendapat sedikit masa dengan ayahnya TV minggu ini, dan mujurlah ada gambar yang menggembirakan untuk membuktikannya.

Saget menimbulkan bukan sahaja Ashley, tetapi anak sulungnya “Full House”, Candace Cameron Bure, dalam gambar itu, diambil pada acara amal, yang dilakonkan pelakon itu di Instagram Khamis malam.

RELATED: Candace Cameron Bure mencium bintang penuh ‘Fuller House’ Scott Weinger dalam gambar comel

“Ashley dan Candace pada acara Yayasan Penyelidikan Scleroderma ke-35 #CoolComedyHotCuisine @CololonOnBway. Berarti banyak kepada saya,” tulisnya.

Saget turut berkongsi imej kumpulan itu dengan dua anak perempuannya yang sebenarnya, menulis, “Begitu juga dengan gadis-gadis muda yang mengagumkan itu dalam hidup saya, Candace, Ashley, dan anak perempuan biologi saya Lara & Aubrey.”

Walaupun kakak Ashley tidak kelihatan dalam foto, Saget menghantar harapannya kepada Mary-Kate semasa penampilan baru-baru ini pada HARI INI.

BERKAITAN: Bob Saget mengesahkan perkahwinan Mary-Kate Olsen pada HARI INI: Saya menghantar ‘teks mazel tov’

“Saya sangat menyukainya,” katanya kepada Mary-Kate, yang memikul bank Perancis, Olivier Sarkozy bulan lepas. “Saya harap mereka gembira.”

Bob Saget bergurau bahawa dia mengambil ‘bersumpah celibacy’ untuk membintangi ‘Tangan kepada Tuhan’

Nov.30.201502:10