Blake Shelton jatuh di atas panggung semasa konsert, tetapi ketawa

Blake Shelton mungkin salah satu superstar terbesar di negara muzik, tetapi ia mungkin bukan salah satu daripada yang paling banyak anggun.

Semasa persembahan di Festival Muzik Whisky Whisky di Pendleton, Oregon pada malam Ahad, Shelton mengambil sedikit di atas panggung. Tidak, dia tidak terluka – sebaliknya dia mendapati tulang lucunya, tweet kepada peminat selepas acara (amaran, bahasa asin di depan):

Peminat secara semulajadi mengambil panggilan itu, memberikan beberapa sudut kejadian (dia jauh di peringkat ketika ia berlaku, jadi anda perlu menonton dengan teliti):

Terdapat juga sekurang-kurangnya seorang peminat yang sangat tidak setuju dengan kelakuan mabuk di atas panggung, dan dia tidak malu tentang membiarkan Shelton tahu:

Shelton mempunyai kemunculan semula untuk penyokong itu:

Penyanyi “Ol ‘Red juga ketawa yang terakhir, kerana dia tidak mabuk selepas semua! Jurucakapnya memberitahu HARI INI: “tweet Blake itu dimaksudkan sebagai jenaka, dia hanya tersandung riser dan mendarat di papan pedal pemain biola, bukan hasil minum.”

Kerana ternyata, Shelton kecewa tidak ada lebih lagi video dia jatuh, mencatatkan bahawa dia berharap mempunyai penyiar sukan lucu tertentu menyediakan permainan demi bermain:

Kami sentiasa bergembira bersama dengan pemuzik kegemaran Hoda Kotb!

Blake Shelton adalah hos bersama Hoda Kotb yang tinggal di Nashville

Jun.06.201804:20

Ikut Randee Dawn di Twitter.