Blake Shelton berkata dia dan Gwen menganggap mereka sedang melakukan ‘pemulihan’

Blake Shelton dan Gwen Stefani semakin kuat selepas hampir tiga tahun percintaan. Tetapi jatuh cinta adalah sesuatu yang tidak dikira oleh mereka, penyanyi negara itu mendedahkan kepada Willie Geist Ahad ini.

“Saya fikir jika Gwen dan saya jujur ​​sekarang, bercakap mengenai perkara ini, saya fikir di belakang fikiran kita, kami kedua-dua pemikiran, Ini adalah kesepakatan rebound kerana kami berdua keluar dari tempat yang sangat rendah di hidup dan kami sememangnya berpegang kepada satu sama lain untuk meneruskan ini, “kata Shelton, 42, dalam temu bual Sunday Sitdown yang disiarkan hujung minggu ini.

Blake Shelton: Gwen Stefani ‘menyelamatkan nyawa saya’ ketika ‘saya memukul bahagian bawah batu’

20.20.201801:08

Pada musim panas tahun 2015, kedua-dua penghibur, kemudian bintang-bintang di “The Voice,” bersandar pada satu sama lain kerana mereka mengalami perpecahan serentak perkahwinan mereka – bintang negara Miranda Lambert dan miliknya kepada pemimpin Bush, Gavin Rossdale.

Melihat ke belakang, penyanyi “I Living It” berkata Stefani, 48, menyelamatkan nyawanya.

“Apabila saya melalui perceraian saya, saya memukul bahagian bawah batu seperti sesiapa sahaja apabila mereka melalui sesuatu yang menghancurkan,” katanya. “Ini satu keajaiban yang saya jumpa dengan orang yang sedang melakukan perkara yang sama dengan tepat pada masanya pada masa yang sama.”

Blake Shelton and Gwen Stefani at 2017 Billboard Music Awards
Bintang negara Blake Shelton berkata pertemuan Gwen Stefani pada tahun 2015 adalah “keajaiban”.Getty Images

Bon bestie pasangan itu berkembang menjadi cinta, dan kini mereka adalah salah satu pasangan kegemaran A-senarai Hollywood. Tetapi di sebalik semua kemewahan, lovebirds – yang mendapat jempol antusias dari tiga anak lelaki Stefani, Kingston, 12, Zuma, 9, dan Apollo, 4 – hanya sekadar menikmati syarikat masing-masing.

“Sekarang kita berada, tiga tahun kemudian dan setiap hari yang berlalu, ia hanya merasakan ikatan yang lebih kuat di antara kami berdua,” kata Shelton. “Ia sentiasa merasakan ia akan pergi ke peringkat seterusnya. Itulah satu-satunya cara saya fikir salah seorang daripada kami mungkin boleh menerangkannya.”

Tonton wawancara Willie penuh Sitie penuh dengan Blake Shelton hujung minggu ini pada hari Ahad HARI INI.

Blake Shelton adalah hos bersama Hoda Kotb yang tinggal di Nashville

Jun.06.201804:20