Bintang ‘Veep’ Anna Chlumsky dan suami mengalu-alukan anak perempuan ke-2

Anna Chlumsky mempunyai seorang lagi gadis kecil di rumah!

Chlumsky dan suaminya, Shaun So, mengalu-alukan anak perempuan Clara Elizabeth So pada 28 Julai, melaporkan Orang, dan seorang rep untuk pelakon “Veep” mengesahkan maklumat secara berasingan kepada HARI INI.

Anna Chlumsky and husband, Shaun So
Anna Chlumsky dan suami, Shaun SoMichael Loccisano / Getty Images

Little Clara menyertai kakak perempuan Penelope Joan, 3.

Chlumsky, yang memainkan ketua kakitangan White House Amy Brookheimer dalam komedi HBO yang terkenal, telah mendedahkan berita mengenai kehamilannya pada April lepas semasa sembang Facebook dengan majalah Travel + Leisure.

Pelakon berusia 35 tahun, yang berkahwin dengan So pada tahun 2008, kemudian dihentikan oleh pertunjukan TODAY untuk berbincang dengan Kathie Lee dan Hoda tentang kegembiraan yang diharapkannya, dan betapa Penelope telah mengendalikan gagasan menjadi kakak perempuan.

“Dia teruja, jadi saya akan mengambilnya kerana saya pasti ia tidak akan berterusan sepanjang masa,” kata Chlumksy,.

Aktres, yang mula-mula bangun pada usia 11 ketika dia membintangi bertentangan dengan Macaulay Culkin pada tahun 1991, “My Girl,” telah terang tentang berapa banyak yang dia pelajari tentang keibuan sejak melahirkan Penelope.

BERKAITAN: Bintang ‘Veep’ Anna Chlumsky bercakap mengenai bayi barunya

“Semua ini telah mengajar saya bahawa ibu mempunyai banyak definisi dan identiti,” katanya kepada People pada 2015. “Tidak ada cara untuk menjadi ibu atau satu cara untuk menjadi ibu yang ‘baik’.”

“Adakah ia seperti apa yang saya lihat di TV berkembang?” tanya bekas bintang kanak-kanak itu. “Tidak betul, tapi itulah yang keren mengenainya.”

Tahniah, Anna dan Shaun!