Bintang ‘Throne’ Kit Harington dan Rose Leslie mengikat simpulan di Scotland

Dari serigala sparring ke makhluk serigala seperti serigala, terdapat banyak keajaiban yang jauh dibawa dalam “Game of Thrones” HBO.

Tetapi satu perkara pasti nyata – cinta antara dua bintang pameran itu, Kit Harington dan Rose Leslie, yang pada asalnya hanya pencinta skrin.

Kit Harington And Rose Leslie
Kit Harington dan Rose Leslie muncul pasangan suami isteri di Aberdeen, Scotland.SplashNews.com

Pelakon-pelakon, yang terkenal bermain rakan romantis Jon Snow dan Ygritte pada pertunjukan hit, mengambil janji mereka dalam upacara yang indah dan intim di Gereja Rayne di Aberdeen, bandar ketiga terpadat di Scotland.

Perayaan yang banyak dijangka dihadiri oleh ramai bintang bersama “Game of Thrones” termasuk Sophie Turner dan Maisie Williams, yang memainkan saudara perempuan di acara itu, serta Emilia Clarke, yang memainkan peranan cinta Harington semasa, dan anugerah Emmy – pelakon Peter Dinklage.

Kit Harington and Rose Leslie Wedding
Emilia Clarke tiba untuk majlis perkahwinan.Mark Milan / GC Images

Pengantin perempuan, yang kembali ke Scotland asalnya untuk mengangkat sumpahnya, memakai gaun renda lengan panjang dan memandang kedua-dua klasik dan romantis dalam kerudung panjang dan bunga gantung di kepalanya. Harington, yang digunakan untuk dihiasi dengan pakaian yang lasak dan rusak untuk pertunjukannya, kelihatan sangat tampan dalam saman yang termasuk rompi berwarna krim dan seluar berjalur.

Kit Harington and Rose Leslie Wedding
Sophie Turner dan Maisie Williams memaparkan penampilan moden untuk sambutan itu.Mark Milan / GC Images

Harington bertemu Leslie pada tahun 2012 dan bertarikh secara senyap-senyap selama beberapa tahun sebelum mengesahkan hubungan mereka kemudian secara rasmi mengumumkan pertunangan mereka di The Times of London pada September 2017.

Dan walaupun mereka secara ringkas membahagikan cara-cara dalam kehidupan sebenar, tidak hairanlah bahawa pasangan cantik ini menemui jalan mereka ke arah yang lain dan berjalan di lorong.

‘Games of Thrones’ ditetapkan untuk musim akhir … pada 2019

05.05.201800:23

“Jika anda sudah tertarik kepada seseorang dan mereka memainkan minat cinta anda dalam pameran itu, ia menjadi sangat mudah jatuh cinta,” kata Harington kepada L’Uomo Vogue.

Leslie, yang wataknya akhirnya membunuh pertunjukan itu, kini bintang dalam siri televisyen “The Good Fight,” sementara Harington kemungkinan akan terus bermain Jon Snow sehingga final siri pada 2019.

Tahniah kepada semua Westeros dan pengantin baru!

Dapatkan ‘Game of Thrones’ anda dengan gaya rambut Daenery yang terinspirasi ini

Oktober.24.201700:58