Bintang ‘SNL’ Aidy Bryant mengikat simpulan dengan cinta lama Conner O’Malley

Tahniah untuk Aidy Bryant!

Bintang berusia 30 tahun “Saturday Night Live” berkongsi gambar manis di Instagram mendedahkan bahawa dia berkahwin dengan cinta lamanya, Conner O’Malley, dalam upacara intim.

View this post on Instagram

💕

A post shared by aidybryant (@aidybryant) on

Menyediakan gaun renda putih panjang dengan lengan tiga suku panjang, pengantin perempuan itu kelihatan cantik dan gembira kerana dia berjalan di lorong di atas tumit satin ungu.

Seorang wakil untuk Bryant mengesahkan perkahwinan itu HARI INI, tetapi tidak memberi butiran tambahan.

O’Malley, seorang pelawak dan bekas penulis untuk “Malam Terlalu dengan Seth Meyers,” memakai sut biru. Pasangan ini telah bersama selama hampir sepuluh tahun dan terlibat pada Oktober 2016.

https://www.instagram.com/p/Bah7Ez9HVpr

O’Malley menyenaraikan anjing mereka untuk membantu cadangan itu. “Saya berjalan ke pintu kami, dan anjing kami mempunyai tali leher,” kata Bryant kepada Seth Meyers ketika dia menjadi tetamu pada pamerannya pada April 2017. “Saya suka,” Anjing saya tidak memakai tali leher! Di mana dia pergi malam ini? ‘”

Selepas O’Malley muncul soalan itu, Bryant terus bertanya kepadanya apakah itu jenaka, tetapi kemudian setelah memahami apa yang sebenarnya berlaku, dia sudah tentu berkata ya.

Setelah bersikap rahsia tentang pertunangannya untuk sementara waktu (dia tidak mengesahkannya sehingga enam bulan selepas fakta), tidak hairanlah bahawa Bryant juga memelihara perincian perkahwinannya.

Dalam kapsyen gambar, dia hanya mencatatkan emoji jantung.

Ladies ‘Saturday Night Live’ memberitahu Megyn Kelly mengenai musim baru pertunjukan

September.29.201705:19

Nota ucapan tahniah dengan cepat dilancarkan sebaik saja gambar naik. Rakan selebriti Bryant adalah antara yang cepat mengulas dengan harapan mereka. Pelakon Elizabeth Banks menulis, “Yay yay yay cantik !!” dan “Big Bang Theory” bintang Jim Parsons berkomentar, “Oh, @bersybryant mengucapkan tahniah!

Para anggota cast “SNL” yang lalu dan sekarang, termasuk Heidi Gardner, Bobby Moynihan dan Pete Davidson, juga menunjukkan cinta mereka.

Michael Che adalah antara mereka yang menghadiri majlis perkahwinan secara peribadi. Dia kelihatan berdiri di dalam gambar itu, bersorak pada pengantin lelaki dan perempuan selepas mereka secara resmi mengikat simpulan itu.

Hasrat terbaik untuk pasangan bahagia!