Bintang ‘Skating Dengan Selebriti’ ditangkap

Pelakon Kristy Swanson ditangkap lewat malam Sabtu kerana didakwa menyerang bekas isteri teman lelaki dan bekas rakan kongsi “Skating With Celebrities” Lloyd Eisler, menurut laporan.

Walau bagaimanapun, dalam kenyataan yang dikeluarkan kepada “Access Hollywood” pada hari Ahad, seorang rep untuk Swanson dan Eisler mendakwa bahawa bekas isteri Eisler, Marcia O’Brien, yang menyerang Swanson di Kingston, Ont.

“Pada malam Jumaat, 15 Jun 2007, di Kingston, Ontario, pelanggan kami, Kristy Swanson diserang oleh bekas isteri Lloyd Eisler, Marcia O ‘Brien, sambil berjalan dari tempat duduk penumpang untuk memberi anak lelaki berusia empat bulan, seorang pacifier. Anak Kristy Swanson dan Lloyd Eisler berada di tempat duduk belakang kanak-kanak minivan bersama dengan dua anak kecil Lloyd. Kristy menemani Lloyd pada lawatan ibu bapa yang dijadualkan ke Kingston, “menurut Michael Sands, jurucakap Swanson dan Eisler.

Sands mendakwa Swanson mengalami lebam di lutut kiri, lebam dan calar di lengan kiri dan gores di bawah lengan kirinya, berhampiran punggungnya akibat serangan.

“Saya minta maaf bahawa bekas isteri saya begitu terdesak. Saya meninggalkan isteri saya, bertentangan dengan sumber-sumber media lain yang telah dilaporkan pada masa lalu. Bekas isteri saya cuba menutupi serangan itu dengan menuduh dengan tuduhan palsu dengan Constable setempat, “kata Eisler dalam satu kenyataan..

Sands berkata Swanson merancang untuk memaksa pertuduhan pada hari Ahad terhadap O’Brien.

Swanson, 37, dan Eisler, 44, bertemu dengan “Skating With Celebrities” FOX tahun lepas. Pasangan itu mengumumkan bahawa mereka hamil kembali pada bulan Ogos 2006. Swanson melahirkan anak pertama pasangan itu pada bulan Februari.

Kredit filem Swanson termasuk “Big Daddy,” “Hari Off Ferris Bueller” dan “Buffy the Vampire Slayer.” Dia baru-baru ini membuat berita apabila dia dilakonkan sebagai watak Anna Nicole Smith dalam episod “Law & Order: Intent Criminal. Eisler memenangi pingat gangsa pada Olimpik Musim Sejuk 1992 dan 1994 dengan pasangan skating Isabelle Brasseur.