Bintang ‘NCIS’ Michael Weatherly dan isteri mengharapkan anak kedua

Bintang “NCIS” Michael Weatherly dan isterinya menjangkakan anak kedua mereka. Pelakon itu memberitahu “Entertainment Tonight” bahawa isteri dalamannya, Bojana Jankovic, akan tiba pada bulan Oktober.

PHOTOS: Whoa, bayi: Pengumuman baru yang paling mengasyikkan di Hollywood

“Bojana dan saya memang sedang menunggu anak kedua kami, kami sangat teruja,” kata Weatherly.

Dia menambah bahawa mereka masih belum tahu jantina bayi tetapi merancang untuk mengetahui. Pada hujung minggu, Weatherly memberitahu Kami Mingguan bahawa mereka sudah memikirkan nama-nama yang mungkin.

“Terdapat banyak nama yang dibincangkan,” katanya. “Ada yang sangat kontroversi, kami mempunyai beberapa nama Serbia dan beberapa nama Ireland, warisannya adalah bahasa Serbia, saya adalah orang Ireland, saya fikir ia mungkin menyeronokkan.”

Kisah: “NCIS” Hit 200 Episod: Michael Weatherly mencerminkan episod kegemaran, bintang tamu

Pasangan yang menikah pada bulan September 2009, sudah menjadi ibu kepada seorang gadis bernama Olivia, yang bertukar menjadi 1 pada 10 April. Weatherly, 44, juga mempunyai anak lelaki berusia 17 tahun dari perkahwinan pertamanya, kepada “The Young and the Restless ‘”Amelia Heinle.

Penglihatannya paling terkenal kerana peranannya sebagai agen khas Tony DiNozzo atas prosedur CBS ‘hit “NCIS.” Kreditnya sebelum ini termasuk “Dark Angel” dan “Jesse.”

Kandungan yang berkaitan:

  • Tom Arnold mengalu-alukan anak pertamanya pada usia 54 tahun
  • Halle Berry menjangkakan anak kedua