Bintang ‘Love Story’ Ali MacGraw, Ryan O’Neal menyatukan semula – melihat gambar manis

Perjumpaan yang manis di Universiti Harvard menandakan “Kisah Cinta” baru, tetapi kekal abadi untuk Ali MacGraw dan Ryan O’Neal.

Cinta STORY, from left: Ryan O'Neal, Ali MacGraw, 1970
KASIH CINTA, dari kiri: Ryan O’Neal, Ali MacGraw, 1970Everett Collection

Kedua-dua pelakon itu, yang memperoleh pencalonan Anugerah Akademi dan menjadi bintang malam semenjak pengarah romantik pada tahun 1970 yang menyerupai pertunjukan Q & A Isnin dengan wartawan Alicia Anstead di kampus Harvard, di mana watak “Love Story” bertemu buat kali pertama.

Gambar: Ryan O'Neal, Ali MacGraw
Pelakon Ryan O’Neal dan Ali MacGraw menyertai ceramah dengan pelajar di kampus Harvard University di Cambridge, Mass., Isnin, 1 Febuari 2016, lebih dari 45 tahun selepas pembebasan “Love Story” mereka pada tahun 1970. Kedua-duanya, kini berusia 70-an, kini sedang membintangi lawatan kebangsaan “Surat Cinta,” iaitu mengenai lelaki dan wanita yang mengekalkan hubungan selama 50 tahun menerusi nota, kad dan surat. (AP Photo / Elise Amendola)Elise Amendola / AP

Mereka juga datang dalam gaya, berguling dalam MG merah yang boleh ditarik balik mengingatkan perjalanan mereka sinematik.

Gambar: Ali MacGraw, Ryan O'Neal
Pelakon-pelakon Ali MacGraw, kiri, dan Ryan O’Neal memandu di antena MG antik di kampus Universiti Harvard di Cambridge, Mass., Isnin 1 Feb 2016, lebih dari 45 tahun selepas pembebasan 1970 klasik mereka “Cinta Kisah. ” Kedua-duanya, kini berusia 70-an, kini sedang membintangi lawatan kebangsaan “Surat Cinta,” iaitu mengenai lelaki dan wanita yang mengekalkan hubungan selama 50 tahun menerusi nota, kad dan surat. (AP Photo / Elise Amendola)Elise Amendola / AP

Terdapat berita yang lebih baik untuk peminat filem: Duo akan melekat bersama sekurang-kurangnya beberapa bulan lagi, kerana mereka telah menghidupkan semula percintaan pada layar sebagai watak baru dalam pengeluaran tur bermain “Surat Cinta.” Itu menunjukkan kronik ups dan down of love yang merangkumi 50 tahun.

O’Neal, 74, memahami penonton yang melihat “Surat Cinta” boleh ditarik kerana kimia yang dia kongsi dengan MacGraw, 46 tahun yang lalu. “Saya fikir ia akan menarik untuk melihat Ali dan saya bersama lagi,” katanya dalam video promosi untuk drama dramatik, yang ditulis oleh A.R. Gurney. “Saya fikir ia menarik untuk saya, cerita yang sangat ditulis, dan saya fikir ia akan dipindahkan.”

MacGraw, 76, bersetuju. “Saya tidak boleh bayangkan melakukan ini dengan orang lain,” katanya. “Kami mempunyai 40 tahun sejarah.”

Gambar: Ryan O'Neal, Ali MacGraw
Pelakon Ryan O’Neal, kiri, dan Ali MacGraw berjalan di kampus Universiti Harvard di Cambridge, Mass., Isnin 1 Feb 2016, lebih dari 45 tahun selepas pembebasan “Love Story” mereka pada tahun 1970. Kedua-duanya, kini berusia 70-an, kini sedang membintangi lawatan kebangsaan “Surat Cinta,” iaitu mengenai lelaki dan wanita yang mengekalkan hubungan selama 50 tahun menerusi nota, kad dan surat. (AP Photo / Elise Amendola)Elise Amendola / AP

Dianggap sebagai salah satu cerita yang paling emosional dan romantis, um, cinta dalam sejarah filem, “Love Story” juga bertanggungjawab untuk garis kenangan, “Cinta bermakna tidak pernah mengatakan maaf.”

Di luar nostalgia romantis dan peluang untuk menyelidiki bahan baru, lawatan “Surat Cinta” boleh menjadi usaha perniagaan yang bijak untuk memimpin, sebagai “Love Story” yang menghasilkan lebih daripada $ 106 juta di box office semasa peluncuran teater asalnya; apabila diselaraskan untuk inflasi, itulah yang setara dengan $ 650 juta yang diambil pada tahun 2016. Ia juga dicalonkan untuk tujuh Oscars, termasuk gambar terbaik, dan memenangi satu untuk skor asal Francis Lai.

Dalam video promosi untuk lawatan itu, MacGraw menggambarkan pengalamannya sebagai “Love Story” sebagai “kejayaan aneh,” sambil menambahkan, “Setiap minit adalah keseronokan dan penyayang, dan itu tidak banyak berlaku.”

Pembukaan malam Selasa di Boston, lawatan empat bulan “Love Letter” juga dijangka berhenti di Hartford, Connecticut; Fort Myers, Florida; Dallas, Texas; Detroit, Michigan; Buffalo, New York; dan Baltimore, Maryland.

Ikuti penulis TODAY.com, Chris Serico di Twitter.

Rekod SAG Awards: Lihat pemenang utama, sorotan

Januari.31.201602:41