Bintang ‘Hilang’ Harold Perrineau dan isteri Brittany mengalu-alukan anak perempuan ketiga

Di sebalik setiap lelaki yang baik adalah wanita yang hebat – atau, dalam kes Harold Perrineau, seorang wanita yang hebat dan tiga gadis besar. Bintang “Hilang” dan isterinya, Brittany, mengalu-alukan anak ketiga mereka, seorang anak perempuan, pada hari Khamis, 21 Mac, wakil pelapor mengesahkan kepada Us Weekly.

PHOTOS: Bapa dan anak perempuan yang terkenal

Holiday Grace Perrineau dilahirkan pada pukul 2:54 pagi. Dia beratnya pada £ 7, 5 auns, dan diukur 21 inci pada masa kelahirannya, rep memberitahu Kami.

PHOTOS: Kanak-kanak paling lucu di Hollywood

Ini adalah anak ketiga – dan gadis ketiga – untuk Perrineau, 49, dan Brittany, 37. Pasangan ini sudah menjadi ibu kepada anak perempuan Aurora, 18, dan Wynter Aria, 4.

PHOTOS: Bayi tahun 2012

Perrineau menjadi terkenal bermain Augustus Hill di drama HBO “Oz” dan, kemudian, sebagai Michael Dawson pada “Hilang.” Baru-baru ini, beliau muncul dalam filem “Zero Dark Thirty” yang dinamakan filem Oscar dan pada musim lima daripada siri FX “Anak-anak Anarki.” Isterinya adalah model bekas yang mempunyai peranan kecil sebagai minat cinta kepada Sawyer (Josh Holloway) mengenai “Hilang.”

Kandungan yang berkaitan:

  • ‘Remaja Ibu 2’ Leah melancarkan anak perempuan baru Adalynn
  • Laporan: Pasangan ‘Sarjana Muda’ mengalu-alukan anak perempuan
  • Wiz Khalifa dan Amber Rose mengalu-alukan bayi lelaki