Bintang Gilmore Girls, Scott Patterson melancarkan jenama kopi sendiri

Berita baik untuk penggemar “Gilmore Girls” yang selalu bermimpi meminum secawan kopi terkenal Luke Luke.

Scott Patterson, pelakon yang menggambarkan pemilik restoran Hollow Stars yang dikasihi, sedang membina jenama javanya sendiri.

Scott Patterson
Getty Images

“Saya membangunkan jenama kopi saya sendiri, kami hampir bersedia untuk melancarkan, tetapi kami mahu mempunyai itik kami berturut-turut sebelum kami keluar,” kata Patterson semasa temuramah dengan Pengurusan Kekayaan.

Dia juga menulis berita itu:

Walaupun kami ingin berfikir bahawa keputusannya berasal dari tujuh tahun berkhidmat Lorelai (Lauren Graham) dan Rory (Alexis Bledel) cawan harian mereka Joe, Patterson menjelaskan bahawa ia benar-benar lebih banyak projek semangat.

Scott Patterson
Luke (Scott Patterson) mencurahkan secawan kopi lain untuk Rory (Alexis Bledel) dan Lorelai (Lauren Graham) di dalam Luke’s Diner.Netflix

“Kopi berkualiti adalah sesuatu yang saya taksub dengannya. Ia adalah perkara yang saya nantikan setiap pagi dan sepanjang hari dan sepanjang malam dan sekarang sepanjang pertengahan malam,” katanya..

Nama jenama tandatangannya?

“Ia akan dipanggil Kopi Big Mug Scotty P,” katanya.

(Baik jadi tidak Kopi Luke?)

Usaha baru Patterson bukanlah kali pertama Luke’s Diner bersilang dengan kehidupan sebenar.

Oktober lalu, 200 buah kopi di seluruh A.S. berubah menjadi pop-up di Stars Hollow menghantui untuk meraikan ulang tahun ke-16 acara.

Peminat-peminat bertuah yang dihentikan oleh pop-up di Comoncy Cafe di Beverly Hills, California bahkan dapat bertemu dengan pelakon berpakaian kain berselaput yang sesuai, yang memainkan minat cinta Lorelai untuk tujuh musim, dan dalam kebangkitan Netflix ” Gilmore Girls: Satu Tahun Dalam Kehidupan. “

Sekarang, peminat akhirnya akan mendapat rasa Luke, uh, maksud kami Scotty P jus go-go sihir untuk diri mereka sendiri – dan kita tidak boleh menunggu!