Bintang ‘Bill & Ted’ Keanu Reeves, Alex Winter bersatu semula, membincangkan kemungkinan sekuel

Hentikan gitar udara anda, kerana Bill dan Ted kembali untuk perjumpaan yang paling baik.

Keanu Reeves dan Alex Winter, bintang-bintang dalam 1989 “Bill & Ted’s Excellent Adventure”, bersama dengan Entertainment Weekly untuk berkongsi kenangan mereka dalam filem itu – dan melangkah ke gerai telefon sekali lagi.

Sudah hampir 30 tahun sejak pertama kali bertemu dengan Bill S. Preston, Esquire (Winter) dan Ted “Theodore” Logan (Reeves), dua murid sekolah rendah yang memerlukan pelajar untuk lulus laporan sejarah lisan mereka untuk menjaga Wyld Stallyns band bersama dan membawa keamanan dan keharmonian kepada manusia. (Jelas sekali.)

Keanu Reeves and Alex Winter in
Peraturan Wyld Stallyns!Alamy

Dengan bantuan daripada mentor mereka, Rufus (yang dimainkan oleh George Carlin), Bill dan Ted kembali ke masa menggunakan gerai telefon untuk mengumpul Abraham Lincoln, Napoleon Bonaparte, Billy the Kid dan tokoh-tokoh terkenal lain untuk laporan mereka.

Sepanjang perjalanan, mereka memberikan peminat beberapa saat yang boleh disebutkan.

“Anda tidak boleh salah dengan, ‘Bersikap saling cemerlang.’ ‘Parti!'” Reeves, 53, mengatakan dalam video yang berjaya di atas. “Ia mungkin sebenarnya permulaan, salah satu contoh pertama seni apokaliptik moden kontemporari.”

Musim sejuk, 52, menambah, “Sekarang kita perlu buat yang ketiga. Sebelum wahyu! “

Satu susulan kepada “Pengembaraan Cemerlang” dan sekuelnya 1991, “Bogus Journey” Bill & Ted, telah dikhabarkan selama bertahun-tahun. Berita baik: Terdapat skrip, berjudul “Bill & Ted Face the Music,” yang mengikuti watak-watak sebagai lelaki pertengahan umur, belum memenuhi nasib mereka untuk menyelamatkan dunia.

“Semua orang lebih tua sekarang,” kata Reeves kepada Weekly Entertainment. “Sedikit takut.”

“Ada perbandingan tertentu,” kata Winter. “Sebuah band rock yang tidak pernah pergi ke tempat yang ia fikir ia akan sampai ke. Setelah seketika dalam hidup mereka: ‘Adakah kita cuba untuk ke sana, atau menyerahkan mimpi itu?’ “

“Semangat yang tak terhingga berhadapan dengan, ‘Adakah ini akhir?'” Reeves menambah. “Sudah tentu, ada kaveat kecil di mana seseorang datang dari masa depan dan berkata: ‘Bukan sahaja anda perlu menyelamatkan dunia, anda perlu menyelamatkan segala-galanya.'”

Pengeluar masih berusaha mendapatkan “Bill & Ted Face the Music” ke skrin besar. Kami akan menyeberangi jari kami bahawa ia akan berlaku. Sehingga itu, kami akan terus berpesta, dude!

Ikut Shane Lou di Twitter.

Keanu Reeves bercakap ‘John Wick 2,’ soalan soalan trivia dari Hoda

02.02.201704:02